joi , 19 iulie 2018, 02:02
Home / Sport / Cupa a rămas la Vaslui

Cupa a rămas la Vaslui


Vasluiul, prin echipajul Școlii “Dimitrie Cantemir”, a căștigat ediția din acest an a Cupei “Podul Înalt”, concurs național de educație rutieră, luându-și astfel revanșa după ce a pierdut la mare luptă primul la ediția de anul trecut. Pe locul 2 s-a clasat echipajul județului Dâmbovița, podiumul fiind întregit de Mureș.
La proba de cunoaștere teoretică a regulilor de circulație, cei mai buni au fost Ana Maria Baciu (Vaslui), Sebastian Băhnăreanu (Vaslui), Robert Ionașcu (Buzău).
Proba de îndemânare cu bicicleta în poligon i-a avut drept câștigători pe Rareș Moldovan (Mureș), Andrei Cristea (Dâmbovița) și Vlad Hagiu (Dămbovița).
Primele locuri la proba de respectare a regulilor de circulație în parcul școală au fost ocupate de Ana Maria Baciu (Vaslui), Cosmina Matei (Dâmbovița) și Vasile Mititelu (Vaslui).
Județele Vaslui, Arad și Buzău au ocupat primele locuri la proba de depanare tehnică a bicicletei.
“Am pedalat împreună, am coborât de pe bicicletă zâmbind, emoționați, încrezători și mereu cu speranța de a fi mai buni ca în edițiile anterioare. Și de această dată, concursul a oferit tineri învingători, pasionați și pregătiți. Cu unii dintre ei ne-am revăzut, cu unii ne-am bucurat să-i cunoaștem pentru prima dată, însă, am avut ocazia să participăm si să concurăm într-o competiție, unde buna dispoziție a făcut parte din peisaj, la cele mai înalte cote”, a declarat Mihai Moșnianu, organizatorul concursului.
Copiilor le-au fost oferite, cu sprijinul sponsorilor acestei ediții, premii care au constat în cupe, medalii și diplome.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Flacăra Muteni de Sus transferă de la vicecampioana Iașiului

Campioana Vasluiului, Flacăra Munteni de Sus, a trecut repede peste eșecul usturător din barajul de …

Șahiștii vasluieni s-au bronz-at la Constanța

Echipajul Palatului copiilor Vaslui a fost pe podium la Festivalul Șahului Juvenil de la Constanța. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *