duminică , 23 septembrie 2018, 13:56
Home / Local / Actualitate / Incendiu la o garsoniera in Barlad

Incendiu la o garsoniera in Barlad


Un incendiu puternic într-o locuinţă din municipiul Bârlad, care ar fi putut genera o explozie, a impus evacuarea de urgenţă a tuturor celor 40 de locatari, printre care şi 12 copii. Scoaterea persoanelor din apartamente s-a făcut cu ajutorul pompierilor, alertaţi la numărul de urgenţă 112 de către locatari, după ce locuinţa unui vecin a luat foc.
”Pompierii au ajuns în foarte scurt timp la locul incendiului, reuşind să scoată butelia înainte ca aceasta să explodeze. Odată cu lichidarea incendiului, locatarii au putut reveni în locuinţe, evident cu excepţia celui căruia i-a fost afectat apartamentul. Din fericire, nu au existat victime, fiind salvate, totodată, bunuri în valoare de 1,6 milioane de lei”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui, Georgică Onofreiasa.
Proprietarul apartamentului aflat deasupra celui afectat de incendiu a suferit un atac de panică, având nevoie de îngrijiri medicale de la echipajul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui prezent la faţa locului.
În urma cercetărilor, pompierii au stabilit că incendiul a izbucnit de la o lumânare lăsată aprinsă de proprietarul locuinţei, care a plecat de acasă.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Documente de identitate false descoperite ascunse într-un autoturism, sub preș

În Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa echipa comună de control a descoperit sub preșul …

Viacons Rutier Huși a impresionat la Congresul drumarilor

Viacons Rutier Huși a participat alături de alte 100 de firme de construcții din toată …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *