sâmbătă , 24 octombrie 2020, 07:45
Home / Local / Actualitate / Incendiu la o garsoniera in Barlad

Incendiu la o garsoniera in Barlad


Un incendiu puternic într-o locuinţă din municipiul Bârlad, care ar fi putut genera o explozie, a impus evacuarea de urgenţă a tuturor celor 40 de locatari, printre care şi 12 copii. Scoaterea persoanelor din apartamente s-a făcut cu ajutorul pompierilor, alertaţi la numărul de urgenţă 112 de către locatari, după ce locuinţa unui vecin a luat foc.
”Pompierii au ajuns în foarte scurt timp la locul incendiului, reuşind să scoată butelia înainte ca aceasta să explodeze. Odată cu lichidarea incendiului, locatarii au putut reveni în locuinţe, evident cu excepţia celui căruia i-a fost afectat apartamentul. Din fericire, nu au existat victime, fiind salvate, totodată, bunuri în valoare de 1,6 milioane de lei”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui, Georgică Onofreiasa.
Proprietarul apartamentului aflat deasupra celui afectat de incendiu a suferit un atac de panică, având nevoie de îngrijiri medicale de la echipajul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui prezent la faţa locului.
În urma cercetărilor, pompierii au stabilit că incendiul a izbucnit de la o lumânare lăsată aprinsă de proprietarul locuinţei, care a plecat de acasă.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Primarul de Gârceni a depus jurământul: Sorin Scutelnicu a început de astăzi cel de-al doilea mandat în fruntea comunității!

Astăzi, Sorin Scutelnicu a preluat cel de-al doilea mandat de primar al comunei Gârceni. La …

CSM Vaslui a obținut o victorie importantă în fața CSM Bacău, scor 29-27

CSM Vaslui a obținut cel de-al doilea succes stagional în Liga Zimbrilor, trecând de CSM …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *