marți , 27 octombrie 2020, 03:02
Home / Local / Actualitate / Iris, în concert extraordinar la Zilele culturale ale Vasluiului

Iris, în concert extraordinar la Zilele culturale ale Vasluiului

Timp de trei zile, vasluienii vor avea ocazia de a se distra atât în centrul oraşului, cât şi în parcul Copou, cu ocazia Zilelor Vasluiului.
Startul va fi dat duminică, ora 20, în centrul civic, unde va avea loc concertul extraordinar susţinut de Iris, alături de Cristi Minculescu, Felicia Filip și Vunk.
Seara de luni va fi dedicată exclusiv tineretului, Randi şi Uddi urmând să ofere momente electrizante.
Marți, de la ora 20, Centrul Civic se va umple de bună dispoziţie, adecvată unei zile de mare sărbătoare creştină. Concertul Folcloric de Sfânta Marie îşi propune să vă domolească dorul de tradiţii şi de folclor autentic, îmbinând în mod armonios muzica şi dansul popular, cu participarea ambsamblului profesionist ”Junii Sibiului”, peste 50 de artiști, printre care Mariana Anghel și Adriana Anghel, Tudor Furdui Iancu, Viorica Telcean și Nelu Albu, vor oferi un adevărat festin muzical.
În trei zile, Primăria Vaslui își propune un maraton de manifestări cultural-artistice, sportive și de agrement. Copii și adulți, artiști, sportivi sau simpli spectatori, instituții publice sau private, cu toții sunt invitati să participe la manifestări, fiecare în parte având pregătite activități care să îi reprezinte.
Vernisaje de expoziţii și lansări de carte, concursuri sportive pe diverse discipline, festivităţi de celebrare a celor mai trainice cupluri, festivităţi de omagiere a celor mai emblematice personalități ale acestor locuri, recitaluri și concerte, spectacole artistice și de teatru pentru copii, toate aceste evenimente vor fi oferite publicului larg, conceperea unui program variat de activități venind să răspundă cerințelor diverse ale vasluienilor.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Criză de sânge la nivel de județ!

Județul Vaslui se confruntă cu o criză de sânge, Centrul Județean de Transfuzii Sanguine (CJTS) …

Atenție bârlădeni! Tot orașul rămâne, din nou, fără apă potabilă!

Primăria municipiului Bârlad anunță, prin intermediul paginii oficiale de facebook, că întreg orașul va rămâne …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *