luni , 15 octombrie 2018, 14:48
Home / Sport / AJF Vaslui va îmbrăca 17 formații din campionatul județean

AJF Vaslui va îmbrăca 17 formații din campionatul județean


Federația Română de Fotbal (FRF) va sprijini Asociația Județeană de Fotbal (AJF) Vaslui să achiziționeze echipament sportiv pentru echipele din campionatul județean. Sprijinul forului fotbalistic este de 25.000 lei, însă valoare totală a proiectului este de 27.000 lei.
”Este vorba despre achiziția a 17 seturi de echipament sportiv care vor ajunge la restul echipelor de seniori din liga a cincea. Vreau să mulțumesc FRF pentru sprijin. Prin acest proiect vrem ca toți iubitorii de fotbal din județ să se bucure de cele mai bune condiții, chiar dacă nu suntem cel mai bogat AJF din țară”, a spus Bogdan Gheorghiță, președintele AJF Vaslui.
Anul trecut, 14 echipe de liga a cincea au primit echipament de joc de la AJF, printr-un proiect cu finanțare nerambursabilă de la Consiliul Județean (CJ), în valoare de 11.000 lei.
Și anul acesta, asociația vasluiană de fotbal a depus proiect la CJ, prin care se intenționa achiziția de mingi de fotbal, însă a fost respins. Bogdan Gheorghiță promite că proiectul va fi revizuit și va fi aprobat la sesiunea de proiecte de anul viitor.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

FCSB U19-Sporting Vaslui 0-1 (0-1)

Sporting Juniorul Vaslui rămâne invincibilă în Liga Elitelor U19 și după etapa a treia. De …

Liga a 4-a are un nou lider

Hușana Huși este noul lider al ligii a patra. Formația hușeană a urcat pe primul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *