luni , 26 octombrie 2020, 20:50
Home / Local / Actualitate / A început Open Camp 2017

A început Open Camp 2017


La Vaslui a debutat o nouă ediţie a Festivalului de muzică “Open Camp”. Iniţiativa unui grup de tineri a dat roade şi evenimentul se află deja la a opta ediţie, pe care organizatorii o consideră mult mai valoroasă decât precedenta. Mai precis “Open Camp” este un festival structurat sub forma unei tabere de vară, unde timp de trei zile tinerii vasluieni, şi chiar din toată ţara, vor putea asista pe viu la o serie de concerte pentru toate gusturile. Peste 20 de formaţii şi artişti vor concerta în cele trei seri, organizatorii dorind să scoată în evidenţă şi să susţină muzica adevărată şi să promoveze printre altele, şi artiştii locali.
Pe lângă muzică, vor fi organizate şi desfăşurate mai multe activităţi recreative şi sportive, menite să facă deliciul celor prezenţi. Astfel, organizatorii au spus că vor desfăşura cicloturism, paintball, bibliotecă în aer liber, ecologizare, fotbal pe maidan, proiecții de film, tabără de astronomie şi expoziţii de artă urbană.
Ecourile evenimentului de la Vaslui s-au extins rapid, astfel că şi la această ediţie şi-au anunţat deja prezenţa mii de tineri din Vaslui şi din afara graniţelor judeţului, Open Camp rivalizând, în momentul de faţă, cu succes altor evenimente de gen mult mai titrate.
Una dintre caracteristicile festivalului este reprezentată de faptul că totul se desfăşoară în aer liber, iar participanţii vin majoritatea cu corturile, dând culoare astfel locaţiei şi aşa mirifice, din inima pădurii.
“Au răspuns anul acesta prezent invitaţiei noastre trupe sau artişti mult mai bine cotaţi, dintre care amintim doar Zdob și Zdub, Ţapinarii, Fără Zahăr, Ada Milea, Omu Gnom şi Frații Grimme. Sperăm ca distribuţia de pe scenă, dar şi evenimentele din timpul zilei să îi mulţumească pe toţi cei prezenţi”, a spus Ciprian Hordilă, organizatorul evenimentului.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Ziua armatei, marcată într-un cadru restrâns de autorități

Astăzi, Consiliul Județean (CJ) și Primăria Vaslui au organizat o ceremonie de marcare a Zilei …

Episcopia Hușilor inaugurează programul de burse pentru liceeni și studenți „Episcopul Ioachim Mareș”

La inițiativa Preasfințitului Părinte Ignatie, Episcopia Hușilor inaugurează programul de burse pentru elevi de liceu …