marți , 20 octombrie 2020, 20:05
Home / Local / Actualitate / Trupa Simrat a încins atmosfera la Hoceni

Trupa Simrat a încins atmosfera la Hoceni


Primarul Vasile Țabără a surprins publicul la ediția din acest an a Festivalului comunei Hoceni, invitând, în premieră, o formație din Moldova, profesionistă în arta veseliei. Trupa Simrat a reușit să antreneze publicul, care a umplut la refuz Teatrul de Vară din Hoceni. Aceștia au înfruntat ploaia și s-au distrat la maxim pe ritmurile melodice la orchestrei, compusă din cinci instrumentiști și patru voci talentate.
Cei Simrat au smuls aplauze frenetice și lacrimi de bucurie de la spectatori, interpretând live mai multe coveruri, dar și piese personale.
Artiștii au fost copleșiți de dragostea şi emoţia publicului, iar aceștia nu s-au lăsat mai prejos și au strigat în cor: ”Suntem aici pentru că vă iubim!”.
O altă solistă din Basarabia, Georgiana Păduraru, a reușit să formeze adevărate hore, aducând buna dispoziție, prin melodiile săltărețe, cu dulcele grai moldovenesc. Seara s-a încheiat cu recitalul formației Fly Project.
“A fost un spectacol reuşit şi mă bucură faptul că an de an reuşim să aducem tot mai multă lume la evenimentele noastre. Vreau să le mulţumesc colegilor din primărie pentru efortul depus. A fost o muncă titanică, însă aprecierile venite din partea celor prezenţi ne fac să pregătim ediţia viitoare încă din acest an”, a declarat primarul Vasile Ţabără.
La rândul său, președintele Consiliului Județean, Dumitru Buzatu, l-a felicitat pe edil: “Am acceptat cu mare drag invitaţia primarului Vasile Ţabără de a fi şi de această dată alături de locuitorii comunei Hoceni. Adresez tuturor felicitări, Consiliului Local, primarului comunei Hoceni, cetăţenilor care au venit în număr atât de mare şi care participă alături de autorităţile locale la opera acesta de înfrumuţesare de modernizare permanentă a comunei”.
Încă de dimineaţă, localnicii au putut juca fotbal, tenis de masă şi şah. Nu au lipsit “proba” de călărie, concursul de tracţiuni, trasul frânghiei, mersul în sac. Pe parcursul întregii zile, atmosfera specifică sărbătorilor rurale a fost întreţinută de fanfara de la Valea Mare.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Batalionul 202 Apărare CBRN Huși, la ceas aniversar: 7 decenii de istorie și excelență militară!

Astăzi, președintele Consiliului Județean (CJ) Vaslui, Dumitru Buzatu, a participat la activitățile dedicate aniversării a …

Accident în apropiere de Crasna! Implicat un microbuz cu 21 persoane!

Detașamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă echipată cu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *