miercuri , 21 octombrie 2020, 12:30
Home / Local / Actualitate / Invitație la Festivalul comunei Hoceni

Invitație la Festivalul comunei Hoceni


Locuitorii din Hoceni, dar şi cei din comunele învecinate sunt aşteptaţi, duminică, 6 august, la cea de-a XX-a ediţie a “Festivalului Comunei Hoceni”. Şi de această dată, primarul Vasile Ţabără a pus la punct o manifestare diversificată, pe gustul tuturor.
Ziua va începe cu întreceri sportive (fotbal, tenis de masă, şah, călărie, hipo-tracţiune, trasul frânghiei şi mersul în sac), care vor avea loc în incinta bazei comunale. Pe tot parcursul zilei, atmosfera specifică sărbătorilor rurale va fi întreţinută de fanfara de la Valea Mare.
Cel mai inedit concurs este ”prinsul purceilor”, la care și-au anunțat participare numeroși tineri.
Începând cu ora 19, pe scena Teatrului de Vară vor urca Orchestra Simrat, din R.Moldova, interpreta de muzică populară Georgiana Păduraru, Laura, iar cap de afiș va fi Fly Project. Spectacolul va fi completat de artiştii locali şi se va încheia cu un foc de artificii.
“Doresc cu acest prilej să ne reamintim ce înseamnă viaţa frumoasă şi distracţia. De muncă suntem sătui cu toţii, iar distrându-ne, cred că mai eliminăm din stres. Doresc ca evenimentul să reprezinte continuarea unei tradiţii, în semn de recunoştinţă şi respect pentru locuitorii acestor meleaguri. Vă aşteptăm cu drag să luaţi parte la activităţile desfăşurate pe întreg parcursul zilei”, a declarat Vasile Ţabără, primarul comunei Hoceni.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Un hușean a intrat cu mașina într-o conductă de gaze

Secția de pompieri Huși a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și un …

Un tânăr a decedat într-un accident rutier produs la Văleni!

Detașamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu două autospeciale echipate cu module pentru descarcerare, o …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *