vineri , 23 octombrie 2020, 09:40
Home / Local / Actualitate / Încântat de organizare

Încântat de organizare


Marin Barbu, Nea Mărin, cum este cunoscut din emisiunile de televiziune, a apreciat modul cum se desfăşoară Festivalul Internaţional de Folclor “Hora din Străbuni”, în calitate de preşedinte al Comitetului Internaţional al Organizatorilor Festivalurilor de Folclor (CIOFF) România. El a urcat în primea seară pe scena Teatrului de Vară şi a declarat că a venit la Vaslui cu entuziasm şi cu bucuria că a găsit aici o echipă de extraordinară de organizatori şi un public minunat.
“Nu cred că sunt 3-4 județe în țară unde să existe o asemenea colaborare, între Primărie, Consiliul Județean și Centrul Creației Popilare. Mă înclin în faţa dumnealor. Au făcut un lucru extraordinar pentru acest public minunat. Sunt oameni extraordinari. Peste tot, în Vaslui, pe stradă, am fost întâmpinat cu entuziasm, am făcut sute de poze. Rămâneţi în inima mea. Nu mă aşteptam să fie aşa de bine organizat. Felicitări şi mă înclin în faţa dumneavoastră”, a spus Marin Barbu.
Nea Mărin a mai precizat că s-ar bucura ca în România să existe mai multe festivaluri organizate la fel de bine, precum ”Hora din Străbuni”.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Reprezentanţii Episcopiei Huşilor sunt îngrijoraţi de creşterea cazurilor de infectare şi fac apel la respectarea măsurilor

Reprezentanţii Episcopiei Huşilor au transmis, într-un comunicat de presă că au luat act ”cu îngrijorare” de …

Dumitru Buzatu a preluat noul mandat în fruntea CJ! Astăzi a depus jurământul!

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Vaslui, Dumitru Buzatu (PSD), a depus, astăzi, jurământul de credinţă pentru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *