miercuri , 19 iunie 2019, 06:38
Home / Sport / Un politist in atacul FC 2002 Vaslui

Un politist in atacul FC 2002 Vaslui


FC 2002 Vaslui s-a pus serios pe treabă și caută fotbaliști care să o ajute în misiunea de accedere în liga a treia. Oficialii clubului vasluian au pus mâna pe un jucător cu un CV impresionant. Este vorba despre Bogdan Moroșan, care a lăsat pentru moment cariera de profesionist, pentru un post la Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Simple al Județului Vaslui.
În 2009, Bogdan Moroșan era considerat un atacant de mare perspectivă și aducea prin golurile sale titlul național la juniori B Politehnicii Timișoara.
Antrenorul Vladimir Petrovic l-a introdus ca junior pe lista UEFA pentru jocurile cu finlandezii de la MYPA, însă nu a reușit să joace nici un minut în tricoul alb-violet.
A trecut la Petroul, în liga secundă, unde a contribuit la promovarea ”Lupilor galbeni” în prima ligă.
”Am avut acolo o perioadă frumoasă într-adevăr. Dar nu s-a concretizat mai departe, după ce am promovat în Liga I”, spune Bogdan Moroșan.
Dezamăgit, jucătorul s-a orientat către ligile inferioare și a început din liga a treia, la Hunedoara, trecând apoi la Recaș, cu care a promovat în liga secundă.
Bogdan Moroșan a încercat și Europa, jucând la tineretul lui Holstein Kiel, în Germania. Revenit acasă, în 2015 el a început Școala de Pregătire a Agenților Poliției de Frontieră ”Avram Iancu” Oradea. Între timp, noul atacant al galben-verzilor a ajuns la Serviciul de Pașapoarte din Vaslui.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Claudiu Dediu nu mai este jucătorul Vasluiului

Claudiu Dediu este primul jucător care părăsește echipa de handbal CSM Vaslui. Interul stânga nu …

LPS Vaslui a câștigat trofeul la Riccione Football Cup 2019

Grupa 2003 de la Liceul cu Program Sportiv (LPS) Vaslui obține un nou trofeu important. …