miercuri , 23 ianuarie 2019, 07:47
Home / Local / Actualitate / Tânăr de 19 ani din Valeni , retinut de politisti

Tânăr de 19 ani din Valeni , retinut de politisti


Polițiștii vasluieni au identificat și reținut un bărbat în vârstă de 19 ani, din comuna Văleni, bănuit de comiterea infracțiunii de loviri sau alte violențe. Acesta urmează să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui cu propunerea de dispunere a unei măsuri preventive.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Vaslui au efectuat cercetări pentru probarea activității infracționale a unui bărbat în vârstă de 19 ani, din comuna Văleni, bănuit de comiterea infracțiunii de loviri sau alte violențe. Fapta a fost săvârșită în dimineața de 30 iulie a.c., iar victimă a fost un bărbat în vârstă de 24 de ani, din municipiul Vaslui.
Partea vătămată a fost preluată de către un Taxi de pe raza municipiului Vaslui. Pe traseul către domiciliul acesteia, taximestristul a observat alte două persoane pe care le-a luat în autovehicul, un bărbat de 19 ani, din comuna Văleni, județul Vaslui și o tânără de 17 ani, din suburbia Moara Grecilor. În autoturism, între victimă și bărbatul de 19 ani a avut loc un conflict spontan. Când victima a ajuns la destinație și a coborât din autoturism, celălalt pasager al Taxi-ului a coborât și a început să-l lovească, după care acesta a părăsit zona.
Tânărul de 24 de ani, rămas în stare de inconștiență, a fost observat de un trecător, care a solicitat ambulanța și intervenția polițiștilor.
Victima a fost transportată la o unitate medicală din municipiul Iași.
Cel bănuit de comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore și urmează să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui cu propunerea de dispunere a unei măsuri preventive.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Bătaie între doi elevi la Liceul din Puiești

Liceul Tehnologic din Puiești este, din nou, în centrul atenției, cu un nou scandal. De …

Patru vasluieni, răniți într-un accident la Gâdinți

Patru victime au rezultat în urma accidentului care a avut loc în această dimineață, în …