marți , 25 septembrie 2018, 14:33
Home / Local / Actualitate / Peste 3,2 milioane de euro pentru consolidarea şi dotarea sediului IPJ

Peste 3,2 milioane de euro pentru consolidarea şi dotarea sediului IPJ


Sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţelui Vaslui va reintra într-un amplu proces de consolidare, după ce Ministerul Afacerilor Interne a aprobat alocarea sumei de 3,2 milioane de euro pentru reabilitarea clădirii. Pe lângă refacerea structurii de rezistenţă a imobilului situat în zona centrală a municipiului Vaslui, investiţia presupune şi dotarea tuturor birourilor cu mobilier şi aparatură specifică activităţii poliţieneşti.
Potrivit reprezentanţilor IPJ Vaslui, lucrările ar putea începe chiar de săptămâna viitoare, în condiţiile în care a fost desemnată firma de construcţii care le va realiza.
”Procedurile de licitaţie au fost finalizate astfel încât, de luni (n.r. – 31 iulie), firma câştigătoare poate prelua clădirea pentru a începe lucrările. Totul depinde de societatea comercială în cauză care trebuie să prezinte scrisoarea de garanţie”, a declarat, vineri, inspectorul şef al IPJ Vaslui, Doru Gabriel Panţiru.
Lucrările de reabilitare a clădirii Poliţiei Judeţene Vaslui şi dotarea acesteia va trebui finalizată în termen de trei ani, respectiv până la mijlocul anului 2020. Iniţial, sediul IPJ Vaslui a intrat într-un amplu proces de consolidare în 2006, însă lucrările au fost sistate după cinci ani din cauza lipsei de fonduri.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Muzeografi din toată țara participă la ”Acta Moldaviae Meridionalis”

Joi și vineri, la Muzeul Judeţean ”Ştefan cel Mare” se va desfăşura cea de-a 41-a …

Vasluiul va avea un spital nou

Primăria Vaslui intenționează să ridice un spital nou, pe terenul disponibil din curtea Spitalului nr. …