sâmbătă , 15 decembrie 2018, 11:18
Home / Local / Actualitate / Voluntariatul prinde contur la Vaslui

Voluntariatul prinde contur la Vaslui


În cadrul Colegiului Prefectural, directorul Direcției Județene de Sport și Tineret (DJST) Vaslui, Răducu Tatu, a vorbit despre importanța voluntariatului, precizând că instituția pe care o coordonează este implicată în diferite proiecte anuale, cum ar fi „Săptamana Națională a Voluntariatului”, „Ziua Națională a Tineretului” şi „Gala voluntarului”, care sunt completate, pentru perioada de vară, de o serie de activități de voluntariat și educație nonformală, ce se desfășoară în Centrul de Agrement „Poiana Căprioarei”.
”Vor avea loc cursuri de animație culturală, educaţie rutieră, orientare turistică, protecția mediului, la care sunt așteptați să participe peste 500 de tineri din Vaslui, în cadrul proiectelor Vacanța în siguranță, Team building pentru voluntarii vasluieni, Primul ajutor”, a precizat Răducu Tatu, directorul DJST Vaslui.
În acest an, Direcția Județeană de Sport și Tineret Vaslui este implicată în peste 130 de evenimente sportive și educative, la care vor participa sute de tineri voluntari.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Episcopia Hușilor susține peste 1.000 de copii de Crăciun

Marți, 18 decembrie, începând cu ora 16, peste 1.000 de copii, proveniți din parohiile rurale …

Gabriel Berca, fostul ministru de interne,eliberat condiționat de Tribunalul Vaslui

Magistraţii Tribunalului Vaslui au decis eliberarea condiţionată a fostului ministru de Interne, Gabriel Berca, condamnat …