vineri , 23 octombrie 2020, 13:17
Home / Local / Actualitate / Voluntariatul prinde contur la Vaslui

Voluntariatul prinde contur la Vaslui


În cadrul Colegiului Prefectural, directorul Direcției Județene de Sport și Tineret (DJST) Vaslui, Răducu Tatu, a vorbit despre importanța voluntariatului, precizând că instituția pe care o coordonează este implicată în diferite proiecte anuale, cum ar fi „Săptamana Națională a Voluntariatului”, „Ziua Națională a Tineretului” şi „Gala voluntarului”, care sunt completate, pentru perioada de vară, de o serie de activități de voluntariat și educație nonformală, ce se desfășoară în Centrul de Agrement „Poiana Căprioarei”.
”Vor avea loc cursuri de animație culturală, educaţie rutieră, orientare turistică, protecția mediului, la care sunt așteptați să participe peste 500 de tineri din Vaslui, în cadrul proiectelor Vacanța în siguranță, Team building pentru voluntarii vasluieni, Primul ajutor”, a precizat Răducu Tatu, directorul DJST Vaslui.
În acest an, Direcția Județeană de Sport și Tineret Vaslui este implicată în peste 130 de evenimente sportive și educative, la care vor participa sute de tineri voluntari.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Reprezentanţii Episcopiei Huşilor sunt îngrijoraţi de creşterea cazurilor de infectare şi fac apel la respectarea măsurilor

Reprezentanţii Episcopiei Huşilor au transmis, într-un comunicat de presă că au luat act ”cu îngrijorare” de …

Dumitru Buzatu a preluat noul mandat în fruntea CJ! Astăzi a depus jurământul!

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Vaslui, Dumitru Buzatu (PSD), a depus, astăzi, jurământul de credinţă pentru …