duminică , 25 martie 2018, 07:19
Home / Local / Actualitate / Bani pentru lână

Bani pentru lână


Instituția Prefectului-județul Vaslui invită crescătorii de ovine vasluieni să intre în programul ajutorului de minimis, urmând a beneficia de un sprijin financiar de 1 leu/kg pentru lâna comercializată.
Valoarea totală a ajutoarelor de minimis care se acordă unui beneficiar nu poate depăși suma de 15.000 de euro pe durata a trei exerciții financiare, în cursul exercițiului financiar actual (2018) și în cele două exerciții financiare precedente (2016, 2017).
Derularea sprijinului se face prin Direcția pentru Agricultură Județeană Vaslui, iar sumele reprezentând ajutoare de minimis se plătesc într-o singură tranșă anuală.
Beneficiarii sunt persoanele fizice care au atestat de producător, persoanele fizice autorizate, întreprinderile individuale și întreprinderile familiale, persoanele juridice și orice forme asociative cu personalitate juridică.
De asemenea, beneficiarii trebuie să dețină o exploatație de ovine înregistrată în Registrul Național al Exploatațiilor și să facă dovada comercializării cantității de lână pentru care solicită acordarea sprijinului.
Termenul limită pentru depunerea cererii de înscriere în program, la Direcţia pentru Agricultură Judeţeană Vaslui, este de 30 august 2017.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

“Bursa generala a locurilor de muncă”

Persoanele aflate in căutarea unui loc de muncă au şansa de a intra pe piaţa …

Exercițiu tactic al pompierilor la Centrul de Servicii și Recuperare Vaslui

Astăzi, 22 martie, începând cu ora 11.25, s-a desfăşurat un exerciţiu tactic cu forţe şi …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *