sâmbătă , 15 decembrie 2018, 08:17
Home / Local / Actualitate / Huseanca batuta in plina strada!

Huseanca batuta in plina strada!


În data de 28.07.2017, la ora 00.30, lucrători din cadrul Secției de Jandarmi Huși au fost direcționați prin stația radio de către dispecerul de seviciu al Poliției municipiului Huși, pe strada Ștefan cel Mare unde numita O.C. sesizeză prin S.N.A.U. 112 că pe carosabil se află cazută o persoană de sex feminin.
Având în vedere cele sesizate, patrula de ordine publică s-a deplasat la fața locului, la intersecția str. Teleman cu str. Ștefan cel Mare fiind un echipaj medical care acorda îngrijiri medicale unei persoane de sex feminin, lângă aceasta aflându-se un tânăr care se interesa de starea pacientei. În urma verificărilor s-a constata faptul că, pe fondul unor divergenţe verbale concubinul i-a aplicat victimei, în persoana numitei P.C.A. în vârstă de 28 de ani, mai multe lovituri la nivelul capului și al corpului, după care aceasta a căzut pe carosabil inconștientă.
În urma celor constatate, jandarmii au identificat autorul în persoana numitului I.N. în vârstă de 20 de ani, ocazie cu care a fost condus la sediul Poliției municipiului Huși pentru întocmirea actelor de constatare conform Art. 193 – Cod Penal, „ Lovire sau alte violenţe”. Persoana vătămată a fost transportată de către echipajul S.A.J. la Spitalul Municipal Huși, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Episcopia Hușilor susține peste 1.000 de copii de Crăciun

Marți, 18 decembrie, începând cu ora 16, peste 1.000 de copii, proveniți din parohiile rurale …

Gabriel Berca, fostul ministru de interne,eliberat condiționat de Tribunalul Vaslui

Magistraţii Tribunalului Vaslui au decis eliberarea condiţionată a fostului ministru de Interne, Gabriel Berca, condamnat …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *