marți , 19 februarie 2019, 11:32
Home / Local / Actualitate / Primaria, atenta la sesizarile cetatenilor

Primaria, atenta la sesizarile cetatenilor


Cetățenii municipiului Vaslui formulează diverse reclamații când se întâlnesc cu edilul Vasile Pavăl sau când merg în audiențe. Potrivit primarului, cel mai des oamenii se referă la calitatea lucrărilor efectuate în oraș, nerespectarea regulilor de circulație, nerespectarea liniștii și ordinii publice în anumite zone, invazia omizilor, câinii comunitari.
„Toate aceste chestiuni sigur că le am în vedere și, împreună cu instituțiile abilitate, încerc să le găsesc o rezolvare. Unele probleme pot fi rezolvate, altele rămân în atenția noastră. Suntem în continuă mișcare, în continuă dezvoltare, dar rămânem mereu atenți la ceea ce reclamă cetățenii”, a declarat Vasile Pavăl.
Primarul le cere „stranierilor” care se află acum în municipiu sau care vor veni în perioada imediat următoare, cunoscuți pentru faptul că sunt indisciplinați în trafic, să dea dovadă de spirit civic: „Noi nu le cerem decât să păstreze ceea ce vor regăsi după ce au fost plecați. Între timp, s-au făcut investiții, s-au modernizat străzi, s-au făcut locuri de parcare, s-au amenjat spații verzi. Ne bucurăm de prezența lor acasă și sunt sigur că se vor comporta civilizat într-un oraș pe care cred că îl regăsesc mai frumos, mai ordonat, poate mai curat, oricum, schimbat”.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Un bărbat a murit într-un accident de muncă la fabrica de rulmenți

PERSOANA CAZUTA INTR-UN CANAL LA SC RULMENTI SA BARLAD. VICTIMA, UN BARBAT IN VARSTA DE …

Puține avize și autorizații de securitate la incendiu

Doar 60 de avize și autorizații de securitate la incendiu au fost emise la nivel …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *