marți , 27 octombrie 2020, 07:42
Home / Local / Actualitate / Delegație de oameni de afaceri israelieni la Vaslui

Delegație de oameni de afaceri israelieni la Vaslui


Instituția Prefectului-județul Vaslui, în parteneriat cu Consiliul Județean (CJ), organizează marți, 25 iulie, ora 12.00, în Sala Mare a CJ o întrevedere a unor de oameni de afaceri israelieni interesaţi de dezvoltarea unor relaţii de parteneriat cu oameni de afaceri și reprezentanți ai unor primării din județul Vaslui.
Întâlnirea va include o sesiune de prezentare a relaţiilor economice bilaterale şi a oportunităţilor de investiţii, urmată de o sesiune business-to-business între oamenii de afaceri vasluieni şi cei israelieni.
”Este un foarte bun prilej pentru oamenii noştri de afaceri să iniţieze sau să dezvolte parteneriate cu o comunitate foarte solidă din punct de vedere economic, şi mă refer aici la Statul Israel. Folosesc această oportunitate pentru a încuraja ferm firmele vasluiene și israeliene să-și extindă activitățile împreună. Vasluiul poate fi văzut ca o zonă atractivă pentru companiile israeliene. Suntem interesați în consolidarea cooperării în activitățile de înființare de companii și în consolidarea cooperării noastre în agricultură, precum și în celelalte sectoare economice”, a declarat prefectul Eduard-Andrei POPICA.
La eveniment vor participa Călin Coșar, președintele Camerei de Comerț și Industrie România-Israel, Matan Safran, Business Development Manager al Misiunii Comerciale de la Ambasada Israelului în România, și deputatul Silviu Vexler, reprezentantul Federației Comunităților Evreiești din România.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Criză de sânge la nivel de județ!

Județul Vaslui se confruntă cu o criză de sânge, Centrul Județean de Transfuzii Sanguine (CJTS) …

Atenție bârlădeni! Tot orașul rămâne, din nou, fără apă potabilă!

Primăria municipiului Bârlad anunță, prin intermediul paginii oficiale de facebook, că întreg orașul va rămâne …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *