marți , 27 octombrie 2020, 04:36
Home / Local / Actualitate / Alexandra Nechita, oaspetele Școlii 8 Vaslui

Alexandra Nechita, oaspetele Școlii 8 Vaslui


Alexandra Nechita nu și-a uitat rădăcinile familiei sale, dorind ca înainte de participarea la un eveniment la Slănic Moldova să-și revadă rudele de la Vaslui.
Primul popas l-a făcut la casa părintească, unde și-a reîntâlnit bunicul, cel care i-a marcat copilăria și care avea să-i fie muză pentru unul din tablourile sale: “Îmi amintesc imaginea. Bunica era pe-afară și bunicul m-a luat în poală și-a-nceput să-mi povestească. }inea un pahar de vin roșu între degete. A fost prima dată când m-a luat bunicul în brațe”.
Cea supranumită “Micuța Picasso” nu a uitat de școala a cărei patron spiritual este. ~ntâmpinată de directorul Vladimir Baban și primarul Vasile Pavăl, Alexandra Nechita a avut parte de o surpriză neașteptată: o parte din dascălii și elevii {colii 8 au ținut să o întâmpine și să o aplaude.
Copleșită de emoții, tânăra pictoriță a promis că în toamnă va veni pentru mai mult timp la Vaslui.
“N-a stat prea mult în școală. A ținut să facă o vizită neoficială de scurtă durată, cu promisiunea că revine în toamnă, pentru a fi alături de școală mai mult timp. A avut o scurtă întrevedere și cu domnul primar Vasile Pavăl”, a spus Vladimir Baban.
Alexandra Nechita este invitată la Zilele orașului Slănic Moldova, unde va avea o expoziție cu cele mai noi lucrări ale sale.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Criză de sânge la nivel de județ!

Județul Vaslui se confruntă cu o criză de sânge, Centrul Județean de Transfuzii Sanguine (CJTS) …

Atenție bârlădeni! Tot orașul rămâne, din nou, fără apă potabilă!

Primăria municipiului Bârlad anunță, prin intermediul paginii oficiale de facebook, că întreg orașul va rămâne …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *