joi , 22 martie 2018, 17:42
Home / Local / Actualitate / Alexandra Nechita, oaspetele Școlii 8 Vaslui

Alexandra Nechita, oaspetele Școlii 8 Vaslui


Alexandra Nechita nu și-a uitat rădăcinile familiei sale, dorind ca înainte de participarea la un eveniment la Slănic Moldova să-și revadă rudele de la Vaslui.
Primul popas l-a făcut la casa părintească, unde și-a reîntâlnit bunicul, cel care i-a marcat copilăria și care avea să-i fie muză pentru unul din tablourile sale: “Îmi amintesc imaginea. Bunica era pe-afară și bunicul m-a luat în poală și-a-nceput să-mi povestească. }inea un pahar de vin roșu între degete. A fost prima dată când m-a luat bunicul în brațe”.
Cea supranumită “Micuța Picasso” nu a uitat de școala a cărei patron spiritual este. ~ntâmpinată de directorul Vladimir Baban și primarul Vasile Pavăl, Alexandra Nechita a avut parte de o surpriză neașteptată: o parte din dascălii și elevii {colii 8 au ținut să o întâmpine și să o aplaude.
Copleșită de emoții, tânăra pictoriță a promis că în toamnă va veni pentru mai mult timp la Vaslui.
“N-a stat prea mult în școală. A ținut să facă o vizită neoficială de scurtă durată, cu promisiunea că revine în toamnă, pentru a fi alături de școală mai mult timp. A avut o scurtă întrevedere și cu domnul primar Vasile Pavăl”, a spus Vladimir Baban.
Alexandra Nechita este invitată la Zilele orașului Slănic Moldova, unde va avea o expoziție cu cele mai noi lucrări ale sale.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Exercițiu tactic al pompierilor la Centrul de Servicii și Recuperare Vaslui

Astăzi, 22 martie, începând cu ora 11.25, s-a desfăşurat un exerciţiu tactic cu forţe şi …

Cetățean american, prins cu ședere ilegală la Bârlad

Poliţiştii de imigrări din Vaslui au depistat un bărbat de 58 de ani din Statele …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *