marți , 22 ianuarie 2019, 16:54
Home / Local / Actualitate / Accident grav la Zapodeni

Accident grav la Zapodeni


Cinci copii şi adolescenţi din localitatea vasluiană Zăpodeni au fost răniţi, unul grav, în timp ce se întorceau de la scăldat, după ce au intrat cu maşina într-un şanţ de pe marginea unui drum din cauza vitezei cu care a intrat şoferul într-o curbă.
ntr-o curbă uşoară, şoferul a pierdut controlul asupra direcţiei şi a intrat cu autoturismul în şanţul pluvial de pe marginea drumului.
”În urma accidentului, cinci din cei şapte pasageri din autoturismul prevăzut cu un număr total de cinci locuri au fost răniţi, fiind preluaţi de mai multe ambulanţe şi transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui. Una dintre victime, un minor de 17 ani, a fost transferată la o unitate medicală din Iaşi, având în vedere că a suferit un traumatism cranio-facial cu multiple fracturi”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui, Silvia Manta.
Poliţiştii vasluieni au întocmit dosar penal pe numele şoferului pentru vătămare corporală din culpă.
De asemenea, tânărul de 23 de ani a fost amendat cu 1.260 de lei pentru transportarea mai multor persoane decât numărul de locuri stabilite în certificatul de înmatriculare al maşinii.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Bătaie între doi elevi la Liceul din Puiești

Liceul Tehnologic din Puiești este, din nou, în centrul atenției, cu un nou scandal. De …

Patru vasluieni, răniți într-un accident la Gâdinți

Patru victime au rezultat în urma accidentului care a avut loc în această dimineață, în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *