marți , 19 iunie 2018, 11:58
Home / Local / Învăţămant / Dispută pe postul de adjunct la Școala 5

Dispută pe postul de adjunct la Școala 5


Cea mai animată dispută pentru un post de director este de departe cel de adjunct de la Școala „Ștefan cel Mare” Vaslui. Mihaela Lefter, Sorin Popoiu și Cristina Ghețeu au concurat pentru acest post, iar câștigătoare a fost Mihaela Lefter, cea care asigura interimatul funcției. La proba scrisă, profesoara de sport era pe locul 3, cu 40 de puncte, însă a întors ierarhia la CV și interviu, totalizând 126 de puncte, cu aproape două puncte peste Sorin Popoiu și cu aproape șase peste Cristina Ghețeu.
Toți trei s-au prezentat onorabil la concurs, fiind declarați admis, însă doar unul singur poate ocupa postul de director adjunct, așa că Sorin Popoiu și Cristina Ghețeu au contestat punctajul de la interviu. Fostul director al gimnaziului vasluian a primit 36,65, iar Cristina Ghețeu 35,3 puncte, fiind marea pierdantă, mai ales că după proba scrisă se regăsea pe primul loc, cu 46 puncte.
În schimb, câștigătoarea concursului, Mihaela Lefter, a fost notată la interviu cu 42,25 puncte, cu mai bine de șase puncte peste ceilalți candidați.
Rezultatele finale ale concursului vor fi anunțate până cel târziu 2 august.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Bârlădean, cercetat pentru contrabandă cu țigări

Un bărbat, în vârstă de 60 de ani, din municipiul Bârlad a intrat în atenția …

COMPETIŢIA NAŢIONALĂ DE DESCARCERARE ŞI DE ACORDARE A PRIMULUI AJUTOR CALIFICAT, FAZA ZONALĂ, VASLUI 2018

În perioada 12 – 14 iunie 2018, în parcarea Proxima Shopping Center Vaslui, Inspectoratul pentru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *