miercuri , 23 ianuarie 2019, 07:08
Home / Local / Învăţămant / Dispută pe postul de adjunct la Școala 5

Dispută pe postul de adjunct la Școala 5


Cea mai animată dispută pentru un post de director este de departe cel de adjunct de la Școala „Ștefan cel Mare” Vaslui. Mihaela Lefter, Sorin Popoiu și Cristina Ghețeu au concurat pentru acest post, iar câștigătoare a fost Mihaela Lefter, cea care asigura interimatul funcției. La proba scrisă, profesoara de sport era pe locul 3, cu 40 de puncte, însă a întors ierarhia la CV și interviu, totalizând 126 de puncte, cu aproape două puncte peste Sorin Popoiu și cu aproape șase peste Cristina Ghețeu.
Toți trei s-au prezentat onorabil la concurs, fiind declarați admis, însă doar unul singur poate ocupa postul de director adjunct, așa că Sorin Popoiu și Cristina Ghețeu au contestat punctajul de la interviu. Fostul director al gimnaziului vasluian a primit 36,65, iar Cristina Ghețeu 35,3 puncte, fiind marea pierdantă, mai ales că după proba scrisă se regăsea pe primul loc, cu 46 puncte.
În schimb, câștigătoarea concursului, Mihaela Lefter, a fost notată la interviu cu 42,25 puncte, cu mai bine de șase puncte peste ceilalți candidați.
Rezultatele finale ale concursului vor fi anunțate până cel târziu 2 august.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Bătaie între doi elevi la Liceul din Puiești

Liceul Tehnologic din Puiești este, din nou, în centrul atenției, cu un nou scandal. De …

Patru vasluieni, răniți într-un accident la Gâdinți

Patru victime au rezultat în urma accidentului care a avut loc în această dimineață, în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *