sâmbătă , 15 decembrie 2018, 12:02
Home / Local / Învăţămant / Noi directori cu acte

Noi directori cu acte


Până pe 31 iulie, în judeţ se va petrece un adevărat pelerinaj al celor mai bune cadre didactice care doresc să-şi asume responsabilitatea managementului educaţional la vârful unităţilor de învăţământ.
Primii candidaţi programaţi la ultimele probe ale concursului pentru posturile de director au fost Viorel Valentin Stan, de la Școala Pușcași, Jenică Vartolomei, de la Școala Hoceni, și Marian Gavrilescu, de la Școala Perieni. Neavând contracandidaţi, cei trei nu au avut cine ştie ce emoţii cu privire la prezentarea CV-ului şi al planului managerial, devenind primii directori cu acte în regulă.
Viorel Valentin Stan a totalizat 131,55 de puncte din 150 posibile, primind 42,8 la prezentarea ofertei manageriale şi 47,5 la evaluarea CV-ului, după ce la proba scrisă a obţinut 41,25.
Din cei 18 programați în prima zi, șase au fost respinși, iar doi nu s-au prezentat. De remarcat faptul că Marian Bolum, de la Școala ”Manolache Costache Epureanu” Bârlad, a fost admis la funcția de director adjunct (totalizând 115 puncte) și respins la cea de director, unde a acumulat doar 106 puncte.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Episcopia Hușilor susține peste 1.000 de copii de Crăciun

Marți, 18 decembrie, începând cu ora 16, peste 1.000 de copii, proveniți din parohiile rurale …

Gabriel Berca, fostul ministru de interne,eliberat condiționat de Tribunalul Vaslui

Magistraţii Tribunalului Vaslui au decis eliberarea condiţionată a fostului ministru de Interne, Gabriel Berca, condamnat …