sâmbătă , 24 octombrie 2020, 02:50
Home / Local / Actualitate / VREI O CARIERĂ ÎN POLIȚIA ROMÂNĂ? TE POȚI ÎNSCRIE LA CONCURSUL DE ADMITERE!

VREI O CARIERĂ ÎN POLIȚIA ROMÂNĂ? TE POȚI ÎNSCRIE LA CONCURSUL DE ADMITERE!


Cei care vor să urmeze o carieră de polițist mai au doar câteva zile pentru a se înscrie la concursul de admitere la școlile de poliție.

Până la data de 21 iulie 2017 se pot depune cererile de înscriere pentru candidaţii la concursul de admitere la școlile de agenți de poliție.
Dacă sunteți interesat de cariera de polițist, vă puteți înscrie pe unul dintre următoarele locuri:
a) Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina – 554 de locuri (14 locuri pentru rromi, 8 locuri pentru alte minorităţi);
b) Şcoala de Agenţi de poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj–Napoca – 150 de locuri (6 locuri pentru rromi, 3 locuri pentru alte minorităţi);
Pe site-ul Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui https://vs.politiaromana.ro sau pe pagina de internet a Poliţiei Române www.politiaromana.ro, în secțiunea Carieră, veți găsi toate informațiile necesare cu privire la înscrierea și desfășurarea concusului.
Înscrierile au loc la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui din municipiul Vaslui, str. Hagi Chiriac, nr. 1, Serviciul Resurse Umane, în fiecare zi lucrătoare, între orele 900 – 1500, unde candidaţii se vor prezenta cu actul de identitate.
Până în prezent, 71 de candidați au formulat cereri de înscriere pentru Şcoala de agenţi de poliţie ,,Vasile Lascăr” Câmpina și Şcoala de agenţi de poliţie “Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca.
Campania de recrutare a candidaţilor pentru concursul de admitere la Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza“ Bucureşti – sesiunea 2017 s-a încheiat în luna mai a.c., fiind înscriși 53 de candidați.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Primarul de Gârceni a depus jurământul: Sorin Scutelnicu a început de astăzi cel de-al doilea mandat în fruntea comunității!

Astăzi, Sorin Scutelnicu a preluat cel de-al doilea mandat de primar al comunei Gârceni. La …

CSM Vaslui a obținut o victorie importantă în fața CSM Bacău, scor 29-27

CSM Vaslui a obținut cel de-al doilea succes stagional în Liga Zimbrilor, trecând de CSM …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *