vineri , 20 iulie 2018, 20:42
Home / Local / Învăţămant / Olimpicul Andrei Popa, felicitat de prefect

Olimpicul Andrei Popa, felicitat de prefect


Prefectul Județului Vaslui, Eduard-Andrei Popica, i-a felicitat pe elevul Andrei Popa, care a obținut medalia de aur la Olimpiada Europei Centrale de Informatică, și pe profesorul Dan Pracsiu, coordonatorul lotului olimpic al României de informatică.
Prefectul Eduard-Andrei Popica a declarat că ”ne mândrim cu valorile noastre și cu rezultatele deosebite” pe care aceștia le-au obținut la olimpiadă, ce a avut loc la Ljubljana (Slovenia).
”Vestea că Andrei Popa a câştigat medalia de aur la Olimpiada Europei Centrale de Informatică din Slovenia, ne bucură enorm. Succesul elevului Liceului ”Mihail Kogălniceanu” confirmă calităţile intelectuale aparte, o muncă titanică şi sacrificii pe care și le-a asumat cu maturitate. Îl asigurăm de întreaga noastră apreciere, fiind pentru noi un exemplu de consecvenţă şi ambiţie. Alături de profesorul Dan Pracsiu, coordonatorul lotului național, reprezintă dovada vie că învăţământul vasluian are potenţial şi poate funcţiona la cote înalte. Felicitări din suflet pentru performanţa obţinută”, a declarat prefectul Eduard-Andrei Popica.
Andrei Popa a obținut, în premieră, medalia de aur la Olimpiada Europei Centrale de Informatică, cu punctaj maxim. Tot în premieră, lotul României de informatică s-a întors acasă cu trei medalii de aur, din șase acordate, și una de argint. La aceste rezultate a contribuit și profesorul Dan Pracsiu, coordonatorul lotului.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Sezonul intoxicaților la Vaslui

Inconștiența oamenilor îi pune deseori în pericol și îi duce chiar la un pas de …

Tot ce trebuie sa stiti despre ucenicia la locul de munca

Ucenicia reprezintă formarea profesională realizată la locul de muncă în baza unui contract de ucenicie, …