marți , 14 august 2018, 20:02
Home / Local / Actualitate / Elevi veniți din alte județe

Elevi veniți din alte județe


Un număr de 62 de elevi din alte judeţe au fost repartizaţi la admitere la o serie de licee vasluiene. Aceştia provin din Iaşi, Galaţi, Covasna, Bacău, Suceava, Caraș-Severin şi Neamț. Cea mai mică medie de admitere îi aparţine unei eleve din Bacău, ea intrând la liceul din Puieşti cu media 3,73.
În acest an există cinci medii peste 9, cea mai mare aparţinând unei eleve din Iaşi, admisă la Liceul ”Nicolae Iorga” Negreşti cu media 9,68.
Nouă elevi au medii peste 8. Printre aceștia se regăsește o adolescentă din Galați, admisă la clasa de matematică-informatică de la Colegiul Național ”Gheorghe Roșca Codreanu” Bârlad. O elevă din Târgu Secuiesc va învăța economie la Colegiul ”Anghel Rugină” Vaslui.
O altă elevă din Moldova Nouă (Caraș-Severin) a fost admisă cu media 7,24 la Liceul ”Ștefan Procopiu”, la clasa de științe sociale.
Conform calendarului admiterii în în învăţământul liceal de stat, în perioada 13 – 17 iulie vor fi depuse dosarele de înscriere la secretariatele liceelor în care elevii au fost admişi.
A doua etapă este în 8 septembrie, pentru cei nerepartizaţi sau care nu s-au înscris pentru această sesiune.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Greu să fii primar: ”E un post solicitant și obositor!”

Silviu Cătălin Luca, elevul care a câștigat competiția ”Primar pentru o zi”, inițiată de Primăria …

Sute de mâini în aer la concertul trupei Voltaj

Trupa Voltaj a umplut Piața civică a Vasluiului, aproape 10.000 de vasluieni asistând la un …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *