marți , 27 octombrie 2020, 01:56
Home / Local / Învăţămant / Elev lovit de profesor la Liceul ”Ion Mincu”

Elev lovit de profesor la Liceul ”Ion Mincu”


Un elev în vârstă de 16 ani, care efectua ore de practică la Liceul ”Ion Mincu”, a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență, după ce s-a lovit cu un cancioc, în urma unei altercații cu un maistru de la unitatea de învățământ.
”Din primele cercetări efectuate la fața locului, a reieșit că elevul, în vârstă de 16 ani, aflat în practică a fost atenționat verbal de maistru deoarece ar fi vorbit urât. Maistrul i-a atras atenția elevului și acesta a pus în față canciocul pe care îl avea în mână. Când maistrul s-a apropiat, elevul s-a tras în spate și s-a lovit cu canciocul în zona urechii, fiind transportat la spital”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui, Alina Tonică.
În cauză a fost deschis dosar de cercetare penală purtare abuzivă.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Vaslui, dr. Dan Ungureanu, elevul le-a povestit cadrelor medicale că ar fi fost pălmuit de maistru.
”Din informațiile primite de cadrele medicale care au fost solicitate să intervină în acest caz, elevul ar fi dat ciment pe jos și maistrul l-a certat și i-ar fi dat două palme, după care între cei doi a fost o altercație. Elevul a suferit o plagă de aproximativ un centimetru în zona urechii, fiind transportat la spital. El se află în afara oricărui pericol”, a declarat dr. Dan Ungureanu.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Criză de sânge la nivel de județ!

Județul Vaslui se confruntă cu o criză de sânge, Centrul Județean de Transfuzii Sanguine (CJTS) …

Atenție bârlădeni! Tot orașul rămâne, din nou, fără apă potabilă!

Primăria municipiului Bârlad anunță, prin intermediul paginii oficiale de facebook, că întreg orașul va rămâne …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *