duminică , 25 martie 2018, 06:59
Home / Local / Actualitate / O tânără a leșinat în timp ce stătea la rând la Serviciul Înmatriculări

O tânără a leșinat în timp ce stătea la rând la Serviciul Înmatriculări


O tânără a leșinat, în timp ce stătea la rând la Serviciul Public Comunitar Regim Permise și Înmatriculare a Vehiculelor, aceasta suferind, în cădere, un traumatism cranio-cerebral.
Fetei i s-a făcut rău pe fondul aglomerației de la ghișeu și al căldurii excesive, instalația de aer condiționat nefuncționând corespunzător.
„Un echipaj SMURD a intervenit la fața locului, în urma unei solicitări făcute pentru o tânără în vârstă de 18 ani, care a făcut o criză de lipotimie, iar în cădere a suferit un traumatism cranio-cerebral. Pacienta era conștientă, ea fiind transportată la Spitalul Județean Vaslui, pentru îngrijiri medicale suplimentare”, a declarat responsabilul cu relațiile mass-media din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui, plt. maj. Vlad Cepoi.
În urmă cu câteva luni, din cauza volumului foarte mare de muncă, o angajată a Serviciului Public Comunitar Regim Permise și Înmatriculare a Vehiculelor a leșinat în timpul programului de lucru, conducerea Instituției Prefectului atrăgând atenția, la momentul respectiv, cu privire la numărul insuficient de angajați.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

“Bursa generala a locurilor de muncă”

Persoanele aflate in căutarea unui loc de muncă au şansa de a intra pe piaţa …

Exercițiu tactic al pompierilor la Centrul de Servicii și Recuperare Vaslui

Astăzi, 22 martie, începând cu ora 11.25, s-a desfăşurat un exerciţiu tactic cu forţe şi …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *