joi , 29 octombrie 2020, 19:51
Home / Local / Actualitate / Concurență la Școala ”Ștefan cel Mare” Vaslui

Concurență la Școala ”Ștefan cel Mare” Vaslui


Postul de director adjunct la Școala ”Ștefan cel Mare” Vaslui este cel mai râvnit pentru concursul din 17 iulie. Pe acest post s-au înscris 3 profesori. Este vorba despre fostul director, Sorin Popoiu, actualul interimar, Mihaela Lefter, și Cristina Ghețeu, care și-a manifestat intenția de a candida pe post și la concursul din 2016, însă s-a răzgândit în ultima clipă.
O altă concurență interesantă este pentru postul de director adjunct la Liceul ”Ștefan Procopiu”. Profesoarele Silvia Ionașcu și Ina Vlad vor încerca să demonstreze la concurs că merită funcția.
Surpriza vine de la Școala ”Mihail Sadoveanu” Vaslui, unde actualul director Aurel Felincioiu nu s-a înscris nici de această dată la concurs. Postul este însă râvnit de profesoara de latină de la Liceul ”Emil Racoviță” (LER) Vaslui, Anca Anușca Popa, fiind singura candidată. Ea are experiență managerială, fiind pentru o perioadă directorul LER.
La Școala ”Dimitrie Cantemir” s-a înscris actualul director, Petru Asmarande. La Liceul cu Program Sportiv, pentru postul de director adjunct se va lupta Ionuț Chiochiu, iar Narcis Aprodu va încerca să ocupe, prin concurs, postul de director adjunct la Liceul ”Mihail Kogălniceanu”.
La Școala ”Mihai Eminescu”, Dorina Lauriana Cocuz s-a înscris pentru postul de director, iar Marius Cătălin Nemțanu este singurul candidat pentru postul de director adjunct.
Elena Mustață vrea director adjunct la Liceul ”Ion Mincu”, Gina Nane concurează pe postul de director la Grădinița nr.17, iar Alina Șelaru, pentru funcția de director la Grădinița 18 Vaslui.
Între 10-12 iulie, candidații vor completa dosarele cu documentele obligatorii, iar pe 13 iulie se va afișa lista finală a candidaților ce îndeplinesc condițiile de înscriere și participare la concurs.
Potrivit calendarului oficial, proba scrisă se va desfășura pe 17 iulie, iar cea de evaluare a CV-ului și interviul, între 19-31 iulie, când vor fi soluționate și eventualele contestații. Până pe 2 august vor fi afișate rezultatele finale ale concursului, urmând ca până pe 4 august să fie validate în Consiliul de Administrație al Inspectoratului Școlar Județean și transmise Ministerului Educației. În final, pe 21-23 august, vor fi emise dispozițiile de numire în funcție începând cu data de 1 septembrie 2017.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Autoturism și certificat de înmatriculare declarate furate din Franța, descoperite la Albița

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa au descoperit la controlul de …

Vitezomanii, amendați de polițiștii vasluieni!

Polițiștii vasluieni au intensificat acțiunile de control în trafic. În cadrul activităților au fost verificate …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *