joi , 22 octombrie 2020, 02:58
Home / Local / Actualitate / PERSOANĂ CU IDENTITATE NECUNOSCUTĂ

PERSOANĂ CU IDENTITATE NECUNOSCUTĂ


Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale şi ai Secţiei 3 de Poliţie Rurală Bârlad desfășoară activități pentru stabilirea identității unui bărbat, găsit la data de 04.07.2017 pe Drumul European 581, pe raza localităţii Tutova, judeţul Vaslui.În momentul depistării, bărbatul era dezorientat şi se deplasa pe jos pe Drumul European 581, punând în pericol atât propria persoană, cât şi pe ceilalţi participanţi la trafic.
Acesta are următoarele semnalmente: înălţime 170-175 cm, constituţie atletică, 60-65 kg, faţă ovală, aspect neîngrijit. La momentul depistării, bărbatul purta tricou negru cu mânecă scurtă şi pantaloni tip sport de culoare neagră, cu două dungi laterale. În picioare purta pantofi sport, de culoare albastră.
Bărbatul are deficienţe de vorbire şi nu poate oferi date concrete în legătură cu identitatea sa. Acesta a fost internat la Spitalul Municipal Bârlad.

Persoanele care pot furniza informaţii în vederea stabilirii identității bărbatului, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Un tânăr din Vaslui, în stare critică, după ce a căzut de la etaj

Ambulanța SMURD tip C1 (TIM), încadrată cu medic și un echipaj specializat din cadrul Detașamentului …

Un hușean a intrat cu mașina într-o conductă de gaze

Secția de pompieri Huși a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și un …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *