duminică , 25 octombrie 2020, 10:26
Home / Sport / CS “Liga de Est” Vaslui, victorioasa la Cupa ”General Choi”

CS “Liga de Est” Vaslui, victorioasa la Cupa ”General Choi”


CS “Liga de Est” Vaslui şi-a trecut în palmares un nou trofeu. Sportivii pregătiţi de Mihai Hondru au câştigat Cupa ”General Choi” la taekwon-do, juniori, turneu la care clubul vasluian a participat cu 20 de concurenţi, din care 12 juniori și 8 seniori, trei antrenori şi doi arbitri.
Cele 22 de locuri I, 19 locuri II şi 18 locuri III i-au adus Vasluiului locul III în clasamentul general pe cluburi, locul II în clasamentul general la seniori şi locul I în clasamentul general la juniori.
Andrei Chiriac a fost declarat cel mai bun junior din țară.
Locurile I au fost obţinute de Mircea Hondru (tull), Alin Zaharia (tull), Andrei Chiriac (tehnici speciale și luptă) și Adelina Mihai (luptă), la individual seniori. La juniori, Andrei Chiriac (tull și luptă), Mircea Hondru (tull și tehnici speciale), echipa feminină (spargeri forță), echipa masculină (tehnici speciale), Alexandru Zugravu (luptă), Adelina Mihai (luptă) și Laura Munteanu (luptă).
“Participarea la această competiție face parte dintr-un proiect de finanțare de către Primăria Vaslui pentru anul 2017, unde mai sunt incluse participarea la stagiul de pregătire din Polonia, din această lună, și la stagiul național de la Eforie Nord, din august, pentru pregătirea și evaluarea sportivilor din cadrul clubului selectați în vederea participării la Campionatul Mondial pentru juniori și seniori de Taekwon-do ITF, ce se va desfășura în luna octombrie, la Dublin, Irlanda. Felicitari sportivilor pentru rezultatele obținute! Mulțumim Primăriei Vaslui, Federației Române de Taekwon-do ITF, Liceului ”Emil Racoviță” Vaslui, părinților, pentru sprijinul acordat în organizare și pentru susținerea tinerilor practicanți de taekwon-do, arbitrilor și tuturor celor implicați în această manifestare sportivă”, a declarat Mihai Hondru, preşedintele CS “Liga de Est” Vaslui.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Constantin Grosu a intrat în gura presei!

În cadrul Zilelor culturale ale municipiului Vaslui, Constantin Grosu, președintele CS Sergentul Vaslui, a ținut …

Sporting Juniorul a câștigat meciul cu Covid: Toate rezultatele sunt negative!

Sporting Juniorul Vaslui anunță că toți jucătorii și întreg staff-ul au trecut cu bine peste …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *