marți , 14 august 2018, 21:02
Home / Local / Actualitate / Copiii vasluieni petrec vacanța la bibliotecă

Copiii vasluieni petrec vacanța la bibliotecă


Proiectul „Biblioteca de vacanță”, inițiat de Biblioteca Județeană „Nicolae Milescu Spătarul” Vaslui, în vacanța de vară, se bucură de un real succes. Zeci de copii din Vaslui participă la activitățile diverse și atractive de la bibliotecă. Ateliere de creație populară, origammi, quilling, stringart, pictură, șah, informatică pentru copii, jocurile copilăriei, cinematecă la bibliotecă, jocuri de mișcare și limbi străine atrag copiii cu vârste între 7 și 14 ani, care au hotărât să-și petreacă într-un mod plăcut, dar și educativ, timpul liber din vacanță.
Ținând cont de numărul mare de solicitări, conducerea bibliotecii a decis că un copil se poate înscrie la maximum trei activități desfășurate în cadrul Bibliotecii de vacanță.
Printre acțiunile care vor fi organizate se numără și “Lectura în parc”, aflată la a șaptea ediție, care se va desfășura în fiecare sâmbătă și duminică, în Copou, și în cadrul căreia se vor distribui cărți trecătorilor dornici să citească în aer liber.
Anul trecut, la activitățile din cadrul programului “Biblioteca de vacanță”, precum și la „Lectura în parc” au luat parte aproximativ 11.000 de copii.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Greu să fii primar: ”E un post solicitant și obositor!”

Silviu Cătălin Luca, elevul care a câștigat competiția ”Primar pentru o zi”, inițiată de Primăria …

Sute de mâini în aer la concertul trupei Voltaj

Trupa Voltaj a umplut Piața civică a Vasluiului, aproape 10.000 de vasluieni asistând la un …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *