vineri , 23 octombrie 2020, 14:05
Home / Local / Actualitate / Daria a câștigat Liga Campionilor la muzică

Daria a câștigat Liga Campionilor la muzică


În zilele de 24-25 iunie, la Mamaia, s-a desfăşurat Festivalul Internaţional de muzică uşoară „Liga Campionilor”, trofeul categoriei de 12 ani fiind câştigat de vasluianca Daria Crețu.
„Au fost două zile formidabile, un război fantastic cu un rezultat excepţional, aşa aş putea descrie Liga Campionilor din acest an”, spune profesorul Dariei, Alin Bulboacă.
Vasluianca s-a calificat la acest festival internaţional în urma participării la Festivalul “Eu vreau să ajung o stea” de la Târgu Neamț, fiind remarcată de Mihai Trăstariu, organizatorul ”Ligii Campionilor”.
“Țin să o felicit atât pe Daria, cât și părinții acesteia pentru eforturile pe care le depun în educația Dariei. Sunt fericit și mulțumit de rezultatul obținut, știind faptul că au fost copii foarte bine pregatiți la acest festival”, a mai spus Alin Bulboacă, profesor la cercul de muzică ușoară din cadrul Palatului copiilor Vaslui.
Festivalul de la Mamaia a adunat peste 140 de concurenți din toată țara, remarcați la alte concursuri de gen, unde jurat a fost Mihai Trăistariu.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Reprezentanţii Episcopiei Huşilor sunt îngrijoraţi de creşterea cazurilor de infectare şi fac apel la respectarea măsurilor

Reprezentanţii Episcopiei Huşilor au transmis, într-un comunicat de presă că au luat act ”cu îngrijorare” de …

Dumitru Buzatu a preluat noul mandat în fruntea CJ! Astăzi a depus jurământul!

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Vaslui, Dumitru Buzatu (PSD), a depus, astăzi, jurământul de credinţă pentru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *