luni , 19 noiembrie 2018, 22:37
Home / Local / Actualitate / Daria a câștigat Liga Campionilor la muzică

Daria a câștigat Liga Campionilor la muzică


În zilele de 24-25 iunie, la Mamaia, s-a desfăşurat Festivalul Internaţional de muzică uşoară „Liga Campionilor”, trofeul categoriei de 12 ani fiind câştigat de vasluianca Daria Crețu.
„Au fost două zile formidabile, un război fantastic cu un rezultat excepţional, aşa aş putea descrie Liga Campionilor din acest an”, spune profesorul Dariei, Alin Bulboacă.
Vasluianca s-a calificat la acest festival internaţional în urma participării la Festivalul “Eu vreau să ajung o stea” de la Târgu Neamț, fiind remarcată de Mihai Trăstariu, organizatorul ”Ligii Campionilor”.
“Țin să o felicit atât pe Daria, cât și părinții acesteia pentru eforturile pe care le depun în educația Dariei. Sunt fericit și mulțumit de rezultatul obținut, știind faptul că au fost copii foarte bine pregatiți la acest festival”, a mai spus Alin Bulboacă, profesor la cercul de muzică ușoară din cadrul Palatului copiilor Vaslui.
Festivalul de la Mamaia a adunat peste 140 de concurenți din toată țara, remarcați la alte concursuri de gen, unde jurat a fost Mihai Trăistariu.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Coregraful Gheorghe Ilașcu, sărbătorit la 80 de ani

Maestrul Gheorghe Ilașcu a avut parte de o surpriză din partea autorităților locale, la aniversare …

Cod galben de ninsori

Administratia Națională de meteorologie a emis atenționări Cod Galben de ninsori, lapoviță,ploi și intensificări ale …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *