duminică , 24 februarie 2019, 04:40
Home / Sport / Sandu Iacob a fost declarat cel mai bun tehnician din Liga Zimbrilor

Sandu Iacob a fost declarat cel mai bun tehnician din Liga Zimbrilor


Au fost date publicității rezultatele sondajului realizat în rândul iubitorilor de handbal cu privire la echipa ideală a Ligii Zimbrilor din sezonul 2016-2017. HC Vaslui a avut doi nominalizați: Gabriel Bujor, la categoria cea mai bună extremă dreapta, și Sandu Iacob, la cel mai bun tehnician.
Dintre cei doi, doar Sandu Iacob face parte din echipa ideală, primind 838 de voturi din cele 3.184, reprezentând 26%. Pe locul doi s-a clasat antrenorul vicecampioanei, Zvonko Sundovski, cu 800 de voturi, iar pe trei s-a situat Horațiu Gal, tehnicianul Potaissei Turda, ocupanta locului 3 în Liga Zimbrilor. Antrenorul campioanei, Dinamo, Elidor Voica, a primit doar 771 de voturi și s-a clasat pe poziția a patra, în opinia fanilor.
” Un fan mi-a scris că la bugetul și condițiile de la Vaslui, locul ocupat de echipă reprezintă o performanță rarisimă. Este o victorie a noastră, fiindcă sunt un antrenor, care fac un altfel de handbal. Trebuie să-i mulțumesc și profesorului Alexandru Acsinte, fiindcă fără el nu aș fi ajuns aici. Este o victorie a grupului, fiindcă la Vaslui există un grup unit, muncitor și responsabil de rezultatele obținute”, a spus Sandu Iacob, antrenorul HC Vaslui.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

CSM Vaslui mai are nevoie de o victorie pentru a fi matematic în semifinalele Diviziei A

CSM Vaslui va întâlni mâine, de la ora 18, pe CSU Galați, în cadrul etapei …

Sporting Vaslui a câștigat amicalul de la Suceava

Sporting Vaslui au câștigat amicalul cu Foresta Suceava, echipă aflată în liga a treia, scor …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *