miercuri , 28 octombrie 2020, 10:34
Home / Local / Actualitate / Sărbătoare la Fălciu

Sărbătoare la Fălciu


Fălciul a îmbrăcat straie de sărbătoare, conducerea administrației publice locale, coordonată de primarul Neculai Moraru, oferindu-le sătenilor o după-amiază și o seară pline de distracție, muzică și dans în compania unor nume mari ale scenei românești, cu prilejul ediției din acest an a Zilei comunei.
Mii de localnici și săteni din alte sate de pe Valea Prutului au venit, de Sânziene, pentru a lua parte la sărbătoarea Fălciului.
”Suntem la a 9-a ediție, însă nu am mai făcut o sărbătoare cu mare fast, cu mari artiști. Am ținut să fie un prilej de întâlnire a fiilor satului, de a socializa și de a ne revedea”, a spus primarul Neculai Moraru.
La eveniment au asistat și autoritățile județene, care, împreună cu edilul Neculai Moraru, au vizitat principalele investiții făcute în comună.
”S-au făcut lucruri bune în acest an. Am rezolvat problemele mari ale comunei. Toate drumurile sunt în mare asfaltate. Am început și în interiorul satelor Fălciu și Rânzești să asfaltăm. Urmează Bogdăneștiul la anul, printr-un proiect de un milion de euro, pe Măsura 7.2. Mai avem o grădiniță la Fălciu. Aici avem copiii împărțiți în trei locații necorespunzătoare, într-o casă construită pe la 1900. Am decis ca acele patru grupe de grădiniță să fie adunate într-o singură locație, care să corespundă standardelor”, a mai spus primarul Moraru.
Spectacolul a fost susținut de artiști de marcă. Programul a fost deschis de copiii de la școala din localitate, care au cântat și au dansat, apoi ansamblul folcloric ”Doina Prutului” a readus în prim plan tradițiile zonei. Nu au lipsit nici invitații speciali, adică Petrică Mâțu Stoian, Călin Brăteanu, Angelica Flutur, Stela Botez și ansamblul “Arcanul” din Suceava.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Carte de identitate falsă și bijuterii nedeclarate, confiscate la frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa efectuează cercetări în privinţa …

Ciprian Trifan și Dan Marian sunt noii vicepreședinți ai CJ Vaslui

Ciprian Trifan (PSD) și Dan Marian (ALDE) sunt noii vicepreședinți ai Consiliului Județean (CJ) Vaslui. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *