sâmbătă , 24 octombrie 2020, 07:43
Home / Local / Actualitate / Onor la Drapel!

Onor la Drapel!


Instituţia Prefectului – Judeţul Vaslui a organizat, astăzi, ȋn municipiul Vaslui un ceremonial dedicat Zilei Drapelului Naţional al Romȃniei.
Activitatea a fost organizată de Instituţia Prefectului – Judeţul Vaslui, ȋn colaborare cu Primăria Municipiului Vaslui, și cu sprijinul Centrului Militar Judeţean Vaslui, și s-a desfășurat ȋn faţa Palatului Administrativ din Vaslui.
Evenimentul a debutat cu salutarea drapelului de luptă, după care au fost rostite alocuţiuni din partea primarului Vasile Pavăl, a vicepreședintelui CJ, Vasile Mariciuc, iar subprefectul Mircea GOLOGAN a dat citire mesajului ministrului Afacerilor Interne, Carmen Daniela DAN, cu referire la semnificaţia Zilei de 26 iunie.
A urmat ceremonialul de binecuvȃntare și sărutare a Drapelului Naţional, care a fost ȋnălţat pe catarg odată cu intonarea Imnului de Stat al Romȃniei. La final, Detașamentul de onoare a defilat și a prezentat onorul.
La eveniment au participat reprezentanţi ai autorităţilor locale și judeţene, ai instituţiilor publice, ai unităţilor militare, veterani de război, cadre militare ȋn rezervă și ȋn retragere, organizaţii neguvernamentale și mass-media.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Primarul de Gârceni a depus jurământul: Sorin Scutelnicu a început de astăzi cel de-al doilea mandat în fruntea comunității!

Astăzi, Sorin Scutelnicu a preluat cel de-al doilea mandat de primar al comunei Gârceni. La …

CSM Vaslui a obținut o victorie importantă în fața CSM Bacău, scor 29-27

CSM Vaslui a obținut cel de-al doilea succes stagional în Liga Zimbrilor, trecând de CSM …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *