duminică , 16 decembrie 2018, 17:09
Home / Sport / Handbalistul Valentin Anton și-a luat inima în dinți și a cerut-o în căsătorie pe prietena sa, Mădălina Beatrice

Handbalistul Valentin Anton și-a luat inima în dinți și a cerut-o în căsătorie pe prietena sa, Mădălina Beatrice


Mădălina Beatrice a fost cerută în căsătorie la câțiva metri sub apele Mediteranei de către iubitul său, Valentin Anton, jucătorul lui HC Vaslui. Cei doi petrec vacanța în Cipru, acolo unde este stabilită mama handbalistului, iar zilele trecute și-a luat inima în dinți, cerând-o de soție pe prietena sa, cu care locuiește de ceva vreme. Valentin a pus totul la cale cu o cunoștință. În timp ce explora adâncurile Mediteranei, Mădălina a fost surprinsă cu mesajul ” Beatrice, vrei să te căsătorești cu mine?”. Tânăra nu a mai stat pe gânduri și a spus ”Da” cu toată inima, sufocându-l pe jucătorul Vasluiului cu sărutări.
Valentin Anton i-a oferit imediat și inelul de logodnă, urmând să pună la revenirea în țară și detaliile legate de nuntă.
Cei doi trăiesc o adevărată poveste de dragoste și provin din același oraș, Galați. Anul trecut, Mădălina Beatrice a renunțat la sportul de performanță, pentru a fi alături de Valentin la Vaslui, unde s-a angajat pe postul de kinetoterapeut la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă ”Elisabeta Polihroniade” Vaslui.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

IPJ Vaslui organizează Cupa Centenar la futsal

Astăzi și mâine, la Sala Sporturilor din Vaslui are loc Cupa Centenar la futsal. Competiția, …

Juniorii 1 de la LPS Vaslui, calificați la turneul Valoare

Handbaliștii juniori 1 de la Liceul cu Program Sportiv (LPS) Vaslui s-au calificat la turneul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *