luni , 25 martie 2019, 07:35
Home / Sport / Handbalistul Valentin Anton și-a luat inima în dinți și a cerut-o în căsătorie pe prietena sa, Mădălina Beatrice

Handbalistul Valentin Anton și-a luat inima în dinți și a cerut-o în căsătorie pe prietena sa, Mădălina Beatrice


Mădălina Beatrice a fost cerută în căsătorie la câțiva metri sub apele Mediteranei de către iubitul său, Valentin Anton, jucătorul lui HC Vaslui. Cei doi petrec vacanța în Cipru, acolo unde este stabilită mama handbalistului, iar zilele trecute și-a luat inima în dinți, cerând-o de soție pe prietena sa, cu care locuiește de ceva vreme. Valentin a pus totul la cale cu o cunoștință. În timp ce explora adâncurile Mediteranei, Mădălina a fost surprinsă cu mesajul ” Beatrice, vrei să te căsătorești cu mine?”. Tânăra nu a mai stat pe gânduri și a spus ”Da” cu toată inima, sufocându-l pe jucătorul Vasluiului cu sărutări.
Valentin Anton i-a oferit imediat și inelul de logodnă, urmând să pună la revenirea în țară și detaliile legate de nuntă.
Cei doi trăiesc o adevărată poveste de dragoste și provin din același oraș, Galați. Anul trecut, Mădălina Beatrice a renunțat la sportul de performanță, pentru a fi alături de Valentin la Vaslui, unde s-a angajat pe postul de kinetoterapeut la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă ”Elisabeta Polihroniade” Vaslui.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Grupă dificilă pentru CSM Vaslui

CSM Vaslui și-a aflat adversarele de la turneul semifinal al Diviziei A la handbal masculin. …

Vlăduț Dudău a fost convocat la naționala României U19

Vlăduț Dudău, de la CSM Vaslui, are parte de o lună încărcată la lotul României …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *