luni , 17 decembrie 2018, 12:52
Home / Local / Actualitate / Dezvoltare personală prin teatru

Dezvoltare personală prin teatru


Casa de Cultură ”Constantin Tănase” Vaslui va găzdui un curs de dezvoltare personală prin teatru. Acesta va fi susținut de Radu Constantin, trainer la Școala de Teatru Qfeel București, actor la Teatrul Național, magician-mentalist, vlogger și speaker motivațional.
Acesta promite că nu se face doar teatru. În primul, cursanții vor avea parte de dezvoltare personală, căci asta este menirea cursurilor, pentru a-și dezvolta anumite abilități. de la improvizație, dicție, până la vorbit în public.
”Cursurile de actorie și dezvoltare personal se adresează copiilor de 6-14ani. Suntem la a treia ediție, iar multă lume a aflat de noi. Mă întorc cu drag când știu că oamenii mă așteaptă, pentru că mi-am dorit mereu să pot aduce un plus de valoare comunității de unde am plecat. Cursul durează două luni și jumătate. Vor fi câte două cursuri pe săptămână a câte două ore. Programa e după modelul școlilor americane de dezvoltare personal. La final, fiecare grupă va susține propriul spectacol. Înscrierile se fac la telefon 0757.252.458 sau pe facebook/ActorieMagică. Locurile sunt limitate, fiindcă ne interesează foarte mult calitatea cursurilor, pe care le facem”, a spus Radu Constantin.
Noutatea acestui an constă în faptul că va fi format și o grupă de dezvoltare personală prin teatru pentru adulți. Aceștia vor avea câte un curs săptămânal de două ore, pe durata a două luni și jumătate.
”Cu toții avem nevoie de astfel de cursuri, care să ne ajute, practic, să prindem mai multă încredere în noi și să nu ne fie teamă să ne exprimăm în fața celorlalți. Să avem mereu cuvintele la noi atunci când vorbim în public și să putem da mereu o replică în funcție de ceea ce spun sau fac ceilalți. Adică, pe scurt, să improvizăm”, a conchis Radu Constantin.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

La un pas de tragedie

O mama și doi copii, din localitatea 7 Case, comuna Costești, au fost la un …

Maratonul tradițiilor la Festivalul ”Datina”

Peste o mie de copii au participat la ediția din acest an a Festivalului interjudețean …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *