luni , 17 iunie 2019, 02:37
Home / Sport / Campioană la automodelism

Campioană la automodelism


Palatul Copiilor Vaslui a fost nevoit să împartă marele trofeu cu Palatul Copiilor Pucioasa la cea de-a 23-a ediţie a concursului naţional de automodele, dotat cu Cupa Vasluiului. Cristian Florea și Tudor Radu au câştigat marele premiu pe echipe, după ce, la individual, Cristian Florea s-a impus la clasa 1/10 off-road 4 WD, iar la 1/8-4 WD termice a obținut medalia de argint. Tudor Sârbu a obţinut locul 4 la clasa 1/10 2WD.
Pe locul doi s-a clasat echipajul din Slobozia, podiumul fiind încheiat de Școala ”Constantin Parfene” Vaslui, care a punctat prin Tudor Sârbu, la egalitate de puncte, cu Clubul Copiilor Câmpulung Moldovenesc. Mențiune a obținut Clubul Copiilor Sector 2 București.
“A fost un concurs puternic, la care au participat nouă echipaje, dintre care unele sunt între primele cinci din ţară. Consider că a fost cea mai reuşită ediţie. Rezultatele sunt cele aşteptate, ţinând cont că la nivel de juniori şi elevi avem cel mai bun echipaj din ţară. Ţin să mulţumesc domnului primar Vasile Pavăl şi Primăriei Vaslui pentru susţinerea acordată în organizare. Mulţumesc şi Inspectoratului Şcolar Judeţean, doamnei primar Mona Bujor de la Soleşti, Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret şi conducerii Palatului Copiilor. Nu putem uita sponsorii, Clinica Recumed și Grupul Safir. Fără ajutorul lor, competiţia nu se putea desfăşura în condiţii normale”, a declarat Constantin Olaru, instructorul echipajului de la Palatul copiilor Vaslui.
În mijlocul concurenților s-a aflat și prefectul Eduard-Andrei Popica, fost component al echipajului de la Palatul Copiilor Vaslui, cu care a fost opt ani consecutive campioană națională. El a ținut să-i felicite pe copii și să ducă pe mai departe acest sport.
La concurs, care a avut loc la Valea Siliştei, comuna Soleşti, au participat echipaje din Bucureşti, Pucioasa, Slobozia, Bicaz, Câmpulung Moldovenesc, Hârlău, Harghita şi Vaslui.
Clasamente individual: clasa 1/10 off-road 4 WD: 1.Cristian Florea (Vaslui), 2.Romeo Gheaburcu (Pucioasa), 3.David Kovacs (Miercurea Ciuc); clasa 1/10 2 WD: 1.Denis Dobrescu (Pucioasa), 2.Peter Lokos (Miercurea Ciuc), 3. Cosmin Merilă (Câmpulung Moldovenesc); clasa 1/8-4 WD termice: 1.Alexandru Căpățână (Slobozia), 2.Cristian Florea (Vaslui), 3.Abidallah Alfihan (București).

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

LPS Vaslui a câștigat trofeul la Riccione Football Cup 2019

Grupa 2003 de la Liceul cu Program Sportiv (LPS) Vaslui obține un nou trofeu important. …

Cătălin Nicolau, antrenorul momentului în liga 4 Vaslui!

Cătălin Nicolau este antrenorul momentului în liga a patra, după ce a reușit să câștige …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *