joi , 22 octombrie 2020, 02:26
Home / Sport / Adversari mai buni!

Adversari mai buni!


Vasluiul a fost în sărbătoare, grație meciului retur al barajului de accedere în liga a treia dintre FC Gârceni și Victoria Traian, campioana județului Brăila. Pentru acest eveniment, autoritățile din Vaslui au fost de acord ca meciul să fie găzduit de stadionul Municipal, la lumina reflectoarelor. La ora partidei, destul de mulți vasluieni au ținut să petreacă aproape două ore în tribune, oaspeții venind la Vaslui cu aproape 60 de susținători, care au plecat bucuroși acasă.
Echipa lor a fost în prim plan, gazdele fiind blazate, după înfrângerea la scor din tur, 0-4. Fără faze clare de poartă, Gârceniul nu a emis pretenții în prima repriză. Doar oaspeții au folosit aceeași carte a pragmatismului, marcând la singura sincopă din defensiva echipei oaspete.
În partea a doua, spectatorii au văzut aceeași atitudine timidă la formația coordonată de Mircia Scutelnicu, iar la 20 de minute de la reluare, Veber trece ca prin varză de la mijlocul terenului, împingând mingea în poartă. Gazdele acuză stare de oboseală, iar pe acest fond, oaspeții mai înscriu o dată, profitând la maxim de gafele apărătorilor de la Gârceni.
Abia la 0-3 apare mult așteptata reacție de orgoliu, gazdele având mai multe ocazii, de unde apare și golul de onoare. Meciul se putea termina la egalitate, însă, în două rânduri, Gârceniul nu poate trimite mingea în plasă, din poziții favorabile de gol.
Cu scorul general, 7-1, Victoria Traian promovează pe merit în liga a treia, iar Vasluiul va rămâne cel puțin pentru un sezon, în afara fotbalului românesc, neavând nicio reprezentare în primele trei eșaloane fotbalistice.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Sporting Juniorul a câștigat meciul cu Covid: Toate rezultatele sunt negative!

Sporting Juniorul Vaslui anunță că toți jucătorii și întreg staff-ul au trecut cu bine peste …

Șase cluburi sportive primesc finanțări nerambursabile de la CJ Vaslui

Șase entități sportive primesc în acest an finanțări nerambursabile de la Consiliul Județean (CJ) Vaslui. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *