sâmbătă , 24 octombrie 2020, 07:48
Home / Local / Actualitate / Vacanță la Muzeu

Vacanță la Muzeu


Muzeul Judeţean „Ştefan cel Mare” Vaslui organizează pentru elevii vasluieni, un program de educaţie plastică, în cadrul unor ateliere, în care cei mici vor putea deprinde tainele realizării icoanelor pe lemn, ale picturii pe sticlă, cum se realizează ilustraţia de carte şi miniaturile. Înscrierile se fac în perioada până pe 30 iunie, la sediul Muzeului Judeţean „Ştefan cel Mare” Vaslui, prin telefon sau mail-ul instituţiei. Atelierele de creaţie vor fi organizate, începând cu data de 3 iulie, pe întreaga perioadă a vacanţei în fiecare zi lucrătoare a săptămânii pe grupe de vârstă.
“Pe parcursul verii, dorim să oferim elevilor vasluieni o modalitate educativă de petrecere a timpului liber. Copiii vor putea vizita muzeul, vor primi comentarii plastice pe marginea lucrărilor aflate în expoziţii, şi vor participa la activităţi practice, de desen, acuarelă, modelaj, sub îndrumarea unui muzeograf de specialitate al Muzeului”, a declarat Ramona Maria Mocanu, directorul Muzeului Judeţean „Ştefan cel Mare” Vaslui.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Primarul de Gârceni a depus jurământul: Sorin Scutelnicu a început de astăzi cel de-al doilea mandat în fruntea comunității!

Astăzi, Sorin Scutelnicu a preluat cel de-al doilea mandat de primar al comunei Gârceni. La …

CSM Vaslui a obținut o victorie importantă în fața CSM Bacău, scor 29-27

CSM Vaslui a obținut cel de-al doilea succes stagional în Liga Zimbrilor, trecând de CSM …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *