vineri , 23 octombrie 2020, 09:46
Home / Sport / Sambata are loc returul FC Garceni-Victoria Traian

Sambata are loc returul FC Garceni-Victoria Traian


FC Gârceni dispută sâmbătă, 24 iunie, returul barajului de accedere în liga a treia, cu Victoria Traian. Campioana județului Brăila s-a impus categoric în prima manșă, scor 4-0, meci disputat pe un teren îmbibat cu apă și o ploaie torențială.
Deși are șanse minime de a întoarce rezultatul, formația coordonată de Mircia Scutelnicu promite un spectacol de calitate, astfel încât să demonstreze că nu a devenit întâmplător campioană județeană.
”Este un rezultat mincinos. Sunt două echipe valoric egale, cu un ușor plus pentru Traian. Victoria nu poate fi contestată, însă, în condiții normale, altul era rezultatul. Un 2-0 era mai aproape de adevăr. Sperăm ca în retur să avem o reacție de orgoliu și să obținem măcar o victorie de palmares”, a spus Sorin Scutelnicu, primarul comunei Gârceni.
Acesta face apel la vasluieni să vină în număr mare la meci, pentru a se bucura de fotbal și pentru a susține echipa județului. De cealaltă parte, Victoria Traian a anunțat că va fi încurajată la Vaslui de aproximativ 60 de localnici.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Sporting Juniorul a câștigat meciul cu Covid: Toate rezultatele sunt negative!

Sporting Juniorul Vaslui anunță că toți jucătorii și întreg staff-ul au trecut cu bine peste …

Șase cluburi sportive primesc finanțări nerambursabile de la CJ Vaslui

Șase entități sportive primesc în acest an finanțări nerambursabile de la Consiliul Județean (CJ) Vaslui. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *