marți , 27 octombrie 2020, 01:48
Home / Sport / Puștii de la Comstar Vaslui au ratat șansa de a juca finala Campionatului Național, Under 13

Puștii de la Comstar Vaslui au ratat șansa de a juca finala Campionatului Național, Under 13


Comstar Vaslui a trecut pe lângă visul de a evolua în finala celei mai importante competiții, Campionatul Național, Under 13. Puștii pregătiți de Sorin Sava au pierdut în fața satelitului lui Atletico Madrid, Regal Sport ”Ferdinand I” București, scor 0-3, meci considerat finala grupei semifinale, găzduite de stadionul Municipal.
Vasluienii au rezistat o repriză, perioadă în care au dominat teritorial, având și câteva ocazii clare de gol. După pauză, echipa mai pragmatică a fost Regal Sport, care a înscris de două ori în debutul reprizei, profitând la maxim de spațiile libere generoase din defensiva Comstarului. Oaspeții au pus capăt meciului cu zece minute înainte de final, când au mai înscris o dată, pe aceeași erori din axul defensiv.
Astfel, Regal Sport București a câștigat grupa semifinală, cu maximum de puncte, și va juca pentru titlu, cu Luceafărul Cluj.
Comstar a acumulat patru puncte, la egalitate, cu Colțea Brașov, cele două echipe remizând, scor 4-4, în ziua a doua a turneului.
În primul meci, formația vasluiană a trecut de Viitorul Constanța, scor 2-1. Comstar s-a mulțumit cu titlul de cel mai bun portar, prin Rareș Hăulică, care a primit trofeul de la fostul mare fotbalist Florin Răducioiu.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Constantin Grosu a intrat în gura presei!

În cadrul Zilelor culturale ale municipiului Vaslui, Constantin Grosu, președintele CS Sergentul Vaslui, a ținut …

Sporting Juniorul a câștigat meciul cu Covid: Toate rezultatele sunt negative!

Sporting Juniorul Vaslui anunță că toți jucătorii și întreg staff-ul au trecut cu bine peste …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *