luni , 19 octombrie 2020, 17:35
Home / Local / Actualitate / Protest la Bunești-Averești

Protest la Bunești-Averești


Peste 60 de localnici din cele şapte sate ale comunei Buneşti-Avereşti au protestat, luni, timp de trei ore, pe drumul judeţean care trece prin localitate, nemulţumiţi că autorităţile nu intervin pentru repararea şoselei.
Protestul a avut loc la şapte kilometri de municipiul Huşi, în acelaşi punct unde, în urma ninsorilor abundente din aprilie anul acesta, drumul a fost înzăpezit aproape două zile.
Pentru a preveni incidente sau eventuale blocaje ale traficului, zeci de jandarmi şi poliţişti au intervenit în zonă pentru a supraveghea protestul, căruia i s-au alăturat şi şoferi aflaţi în tranzit. Pe perioada manifestaţiei, circulaţia în zonă s-a desfăşurat pe un singur sens.
”Oamenii sunt nemulţumiţi de numeroasele gropi din asfalt, ceea ce face ca traficul să se desfăşoare cu mare dificultate şi în nesiguranţă. În fiecare an se tot peticeşte, însă aceste plombe sar foarte repede. În plus, mai apar şi gropi noi, în condiţiile în care drumul nu a mai fost asfaltat de pe timpul lui Ceauşescu. Noi am făcut numeroase adrese la Consiliul Judeţean să intervină pentru a moderniza acest drum, însă, în afară de întreţinerea curentă şi asfaltarea unei porţiuni de 1,5 kilometri, nu s-a întâmplat nimic”, a declarat, luni, pentru News.ro viceprimarul comunei Buneşti-Avereşti, Costel Agripina.
Potrivit acestuia, protestul desfăşurat pe drumul judeţean din comună a fost autorizat.
Protestatarii au ameninţat că dacă problema drumului nu va fi rezolvată vor organiza un miting mai mare în faţa sediului Consiliului Judeţean Vaslui.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Un moldovean a încercat să treacă granița cu permisul suspendat!

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa efectuează cercetări în privinţa …

Moldovean inventiv: Tigări ascunse în căptușeala unei valize, găsite polițiștii de frontieră în compartimentul tahografului și pe cutia de viteză a unui camion

Echipa comună de control din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa a descoperit la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *