vineri , 23 octombrie 2020, 10:18
Home / Sport / Victoria Traian (Brăila) a învins cu scorul de 4-0 FC Gârceni, având prima opțiune la promovarea în eșalonul trei fotbalistic

Victoria Traian (Brăila) a învins cu scorul de 4-0 FC Gârceni, având prima opțiune la promovarea în eșalonul trei fotbalistic


O rupere de nori, urmată de o ploaie de vară, a stricat spectacolul fotbalistic de la Traian (Brăila), gazda manșei tur de la barajul de accedere în liga a treia, dintre Victoria din localitate și FC Gârceni, campioana județului Vaslui.
Gazdele, susținute de aproape 300 de fani, care au rezistat ploii reci, au deschis repede scorul, oaspeții neavând timp să se așeze prea bine pe terenul mic și îmbibat cu apă. Deși aproape impracticabil, observatorul de joc a ținut să se dispute partida, care a semănat mai mult a polo și mai puțin fotbal.
Traian s-a adaptat imediat la situație și a jucat numai cu mingi lungi, pe atacanți, pe când Gârceni, prin căpitanul Cristi Șoldan, a încercat să controleze meciul la mijlocul terenului. Din păcate, fotbaliștii vasluieni n-au avut nicio șansă să construiască, iar șuturile de la distanță au fost prea slabe pentru a-l păcăli pe portarul advers.
Pe fondul unui meci echilibrat, gazdele reușesc și al doilea gol, care a venit dintr-o poziție clară de ofsaid, sancționată de tușier, nu și de central, care a arătat mijlocul terenului, spre nemulțumirea oficialilor de la Gârceni.
Debutul părții a doua a aparținut oaspeților, care au cărat mai multe mingi în fața porții adverse, fără șanse de gol. Golul trei a venit dintr-o fază neașteptată. O minge trimisă în fața nu a mai fost ajunsă de portarul Gârceniului, oprindu-se într-o baltă, lucru de care a profitat atacantul Traianului, marcând pentru 3-0.
La acest scor, oaspeții au cedat fizic, iar Victoria mai marchează o dată, făcându-și viața ușoară pentru retur, programat sâmbătă, 24 iunie, de la ora 20, pe stadionul Municipal din Vaslui.
”Este un rezultat mincinos. Sunt două echipe valoric egale, cu un ușor plus pentru Traian. Victoria nu poate fi contestată, însă în condiții normale, altul era rezultatul. Un 2-0 era mai aproape de adevăr. Sperăm ca în retur să avem o reacție de orgoliu și să obținem o victorie de palmares”, a spus Sorin Scutelnicu, primarul comunei Gârceni.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Sporting Juniorul a câștigat meciul cu Covid: Toate rezultatele sunt negative!

Sporting Juniorul Vaslui anunță că toți jucătorii și întreg staff-ul au trecut cu bine peste …

Șase cluburi sportive primesc finanțări nerambursabile de la CJ Vaslui

Șase entități sportive primesc în acest an finanțări nerambursabile de la Consiliul Județean (CJ) Vaslui. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *