duminică , 25 octombrie 2020, 09:57
Home / Local / Actualitate / Final de an la Grădinița 3 Vaslui

Final de an la Grădinița 3 Vaslui


Grădiniţa nr. 3 Vaslui a ales să marcheze sfârşitul de an şcolar la Teatrul de Vară. Preşcolarii şi educatoarele i-au surprins pe părinţi cu un maraton al veseliei, cu dansuri şi cântece. Rând pe rând, “Albinuţele”, “Puişorii”, “Piticii”, “Piticoţii”, “Fluturaşii”, “Ursuleţii” şi “Floricelele” şi-au luat rămas bun. La revedere au spus şi copiii de la grupa mare, care vor merge către şcoală.
Conducerea grădiniţei a ţinut să le mulţumească părinţilor pentru că au avut încredere în colectivul didactic, dar şi copiilor, recompensaţi cu diplome şi cărţi.
“Mă bucur să văd cum colectivul grădiniţei noastre a înţeles că educaţia a dobândit noi conotaţii date de schimbările fără precedent din toate domeniile vieţii sociale. Fără a nega importanţa educaţiei de tip curricular, cadrele de la grădiniţa noastră pun accent şi pe educaţia extracurriculară, adică cea realizată dincolo de procesul de învăţământ. Serbările şi activităţile susţinute cu diverse ocazii, de către copiii din grădiniţă, oglindesc cel mai relevant dinamica grădiniţei, implicarea ei în viaţa comunităţii şi, nu în ultimul rând, ceea ce se învaţă în instituţia noastră. Sub semnul veseliei, exprimată poezie, cântec şi dans, de fiecare dată, organizarea unei serbări a fost şi va rămâne un moment unic pentru cea mai importantă investiţie a noastră, copilul”, a declarat Cristina Lefter, directoarea Grădiniţei nr. 3 Vaslui.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Acţiuni de prevenire în şcolile din judeţ

Prevenirea conduitelor deviante în rândul tinerilor  cât şi prevenirea victimizării acestora, formarea unei generaţii  care să respingă …

Orașul Negrești intră de mâine în scenariul roșu! Rata infectaților a ajuns la peste 3 la mia de locuitori!

Orașul Negrești este de sâmbătă, 24 octombrie, în scenariul roşu, după ce rata de infectare …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *