joi , 22 octombrie 2020, 04:53
Home / Local / Actualitate / Final de an la Școala ”Constantin Parfene”

Final de an la Școala ”Constantin Parfene”


A devenit o tradiție ca Școala ”Constantin Parfene” Vaslui să organizeze la sfârșitul fiecărui an școlar un splendid spectacol artistic, la care își dau concursul atât elevi de la clasele primare, cât și cei de la clasele gimnaziale. Copiii au pregătit o multitudine de momente artistice, diverse, atât din punct de vedere al abordării tematice, cât și al prezentării, majoritatea etalând costumații dintre cele mai complexe.
Pe scena Teatrului de Vară, elevii Școlii ”Constantin Parfene” au prezentat dansuri tematice, dansuri sportive și de societate, piese de teatru, interpretând, totodată, melodii cunoscute pe plan național.
În acest an, grație sponsorului Gaz Est, conducerea gimnaziului vasluian a reușit să-i premieze pe elevii rezultate deosebite la învățătură și concursurile școlare. Este vorba despre șefele de promoție Andreea Patricia Dragoslav și Miriam Mălina Matcașu, alături de Theodora Sabina Cărare, Vladiana Grigoraș, Daria Istrătucă, Ștefania Chiriac, Miruna Teodora Bălăuță, Denisa Costrășăl, Laura Pintilie, Maria Achiricioae, Denisa Olaru, Clara Doniga, Oana Gabriela Iordachi, Răzvan-Cosmin Cristia, Daria Theodora Hosofschi, Ștefania Falcă și Denisa Maria Cobzaru, care s-au remarcat la diferite concursuri și olimpiade școlare naționale.
”Sunt mândră de elevii școlii noastre, ne fac cinste cu adevărat. Este și o oră a bilanțului, fiindcă au adunat lauri atât la concursurile județene, cât și naționale, astfel că ne prezentăm în fața comunității cu capul sus”, a declarat Daniela Nane, directoarea Școlii ”Constantin Parfene” Vaslui.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Un tânăr din Vaslui, în stare critică, după ce a căzut de la etaj

Ambulanța SMURD tip C1 (TIM), încadrată cu medic și un echipaj specializat din cadrul Detașamentului …

Un hușean a intrat cu mașina într-o conductă de gaze

Secția de pompieri Huși a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și un …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *