miercuri , 28 octombrie 2020, 10:02
Home / Local / Actualitate / Substanţe anabolizante ascunse în cotiera unui autoturism, depistate la Albiţa

Substanţe anabolizante ascunse în cotiera unui autoturism, depistate la Albiţa


În P.T.F. Albiţa, echipa comună de control formată din inspectori vamali şi poliţişti de frontieră a descoperit, ascunse în bagajele personale ale unui cetățean român şi în cotiera autoturismului cu care acesta se deplasa, 44 flacoane şi 49 de comprimate de substanţe incluse în lista substanţelor interzise prevazută în Legea 104/2008.

În ziua de 14 iunie a.c., în jurul orei 04.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Albița / judeţul Vaslui, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control pentru a intra în ţară, cetățeanul român Oleg B., în vârstă de 34 de ani, pasager într-un autoturism înmatriculat în România.
În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra autoturismului, ocazie cu care, echipa comună de control formată din lucrători vamali şi poliţişti de frontieră a descoperit ascunse în bagajele bărbatului şi în cotiera autoturismului, în scopul sustragerii de la controlul de frontieră, 44 flacoane şi 49 comprimate de substanţe incluse în lista substanţelor interzise prevazută în Legea 104/2008.
Conform prevederilor legale, a fost luată măsura reţinerii substanţelor anabolizante descoperite şi sancţionarea contravenţională a persoanei cu amendă în valoare totală de 33.000 lei.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Carte de identitate falsă și bijuterii nedeclarate, confiscate la frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa efectuează cercetări în privinţa …

Ciprian Trifan și Dan Marian sunt noii vicepreședinți ai CJ Vaslui

Ciprian Trifan (PSD) și Dan Marian (ALDE) sunt noii vicepreședinți ai Consiliului Județean (CJ) Vaslui. …