joi , 20 septembrie 2018, 11:04
Home / Local / Actualitate / Distracţie în aer liber în judeţul Vaslui

Distracţie în aer liber în judeţul Vaslui


S-a deschis cel mai modern complex acvatic din judetul Vaslui: Aquatic Park Vaslui. Compus din douã bazine, unul pentru adulti – adânc de pânã la 1,6 m – si altul pentru copii – adânc de pânã la 0,8 metri – îsi propune sã ofere vasluienilor un nou standard în materie de distractii. Muzicã bunã, în surdinã, cocktailuri, mâncare, sezlonguri, trambuline, tobogane si o atmosferã destinsã. Toate, la preturi accesibile, pentru toate buzunarele. Pe lângã toate acestea, complexul pune la dispozitia vasluienilor vestiare dotate cu dulapuri cu cheie, dar si dusuri.
Aquatic Park Vaslui va fi deschis atât în weekend – în intervalul orar 09:00 – 03:00, cât si în cursul sãptãmânii – 09:00 – 23:00. Tarifele de intrare sunt în functie de vârstã si perioada din sãptãmânã: luni/vineri – 15 lei (adulti) si 10 lei (copii), iar sâmbãta si duminica – 25 lei (adulti) si 15 lei (copii).
În categoria copii sunt inclusi cei cu vârsta cuprinsã între 4-14 ani, cei sub 4 ani au intrare gratuitã. Reprezentantii complexului intentioneazã sã-l tinã deschis pânã în jurul datei de 15 septembrie, dacã vremea va fi bunã.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

După gratii, după ce a furat un telefon

Un tânăr de 16 ani, din orașul Negrești a fost arestat preventiv 30 de zile …

Serviciul Ro-alert va fi testat la nivel de Vaslui

În perioada 17 – 28.09.2018 se va desfăşura, la nivel judeţean şi naţional, testarea funcționării …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *