marți , 27 octombrie 2020, 04:45
Home / Local / Actualitate / Record de participanți

Record de participanți


Cea de a 14-a ediţie a Concursului Naţional de Traduceri “Corneliu M. Popescu” a fost una a tuturor recordurilor, cu 400 de elevi participanţi la proba scrisă de la Vaslui, cu concurenţi veniţi chiar şi din Constanța sau din Bucureşti, cu o versiune online cu o provocare intelectuală – participanţii au fost invitaţi să se familiarizeze cu Sistemul de Management al Învăţării (LMS), în cadrul căreia li s-au creat tuturor conturi şi parole, fiind vorba de nu mai puţin de 510 elevi.
“La ediţia 2017 s-au înscris, la ambele forme de concurs, 1400 de candidaţi. Le mulţumim partenerilor noştri de la Institutul Francez din Bucureşti şi de la Agregaduria de Educacion en Romania (Ambasada Regatului Spaniei la Bucureşti), pentru premiile I oferite laureaţilor de la secţiunile franceză şi spaniolă (proba scrisă de la Vaslui)! Îi felicităm pe toţi participanţii pentru efortul deosebit depus pentru participarea la un concurs dificil, organizat în preajma vacanţei de vară 2017”, a declarat Alexandru Mîţă, coordonatorul concursului.
Liceul “Mihail Kogălniceanu”, gazda concursului, a avut oaspeţi numeroşi din judeţele Neamţ, Suceava, Galaţi, Iaşi, Bacău, București, iar la proba online, au fost reprezentate aproape toate judeţele.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Criză de sânge la nivel de județ!

Județul Vaslui se confruntă cu o criză de sânge, Centrul Județean de Transfuzii Sanguine (CJTS) …

Atenție bârlădeni! Tot orașul rămâne, din nou, fără apă potabilă!

Primăria municipiului Bârlad anunță, prin intermediul paginii oficiale de facebook, că întreg orașul va rămâne …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *