luni , 26 august 2019, 09:17
Home / Local / Actualitate / Proiectul ”Micii cercetași”, la final

Proiectul ”Micii cercetași”, la final


Grădiniţa nr. 5 din municipiul Vaslui a încheiat proiectul „Micii Cercetaşi”, derulat în ultimele luni la nivelul instituţiei. Coordonat de educatoarele Gabriela Rîpanu şi Diana Miron, proiectul şi-a propus să dezvolte la copii spiritul civic, dragostea pentru natură, dezvoltarea unor abilităţi care să-i ajute pe viitor, simţul întreprinzător, dar şi dorinţa de a face sport şi mişcare pentru o viaţă sănătoasă.
„Putem spune că acest proiect a fost un succes, având în vedere că toţii copiii din grupa noastră au învăţat lucruri care le vor fi utile şi interesante. De la vârste fragede ei trebuie formaţi în spiritul respectului faţă de semeni şi faţă de tot ce ne înconjoară. Proiectul i-a implicat şi pe părinţi şi ne-am bucurat pe tot parcursul derulării lui, de sprijinul acestora. Cred că ne-am atins scopul, copiii fiind încântați de desfășurarea unor activități în aer liber, devenind mai responsabili, mai maturi”, a spus Diana Miron.
Proiectul s-a încheiat cu o acţiune în aer liber în care copiii au avut un concurs, intitulat Treasure Hunt, unde copiii au lucrat în echipă pentru găsirea comorii. De asemenea, micuţii au fost angrenaţi în jocuri şi activităţi distractive, la care au participat şi părinţii.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Fantasia participă la Ohrid Choir Festival din Macedonia

Corala Fantasia participă în aceste zile la unul dintre cele mai importante festivaluri-concurs din Europa. …

Doi copii răniţi grav în municipiul Bârlad

Doi băieţi, de 13, respectiv 14 ani, au fost răniţi de un copac toaletat de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *