miercuri , 21 octombrie 2020, 14:53
Home / Sport / Memorial Elisabeta Polihroniade

Memorial Elisabeta Polihroniade


Centrul Școlar de Educație Inclusivă “Elisabeta Polihroniade” Vaslui a organizat, la sala de ședințe a Centrului de Afaceri, o nouă ediție a Concursului Național Școlar de Șah, care s-a intitulat “In Memoriam Elisabeta Polihroniade”. Au participat concurenți din județele Bacău, Cluj, Galați, Iași, Neamț și Vaslui, care au participat în echipe mixte.
Evenimentul s-a derulat în parteneriat cu Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională, Consiliul Județean, Primăria Vaslui și Asociația Județeană de Șah.
”Suntem mulțumiți de participare. Au venit aproape toți participanți. Ne bucurăm că și ai noștri elevi cu nevoi speciale participă în număr foarte mare. Nu mă face decât să mă bucure că acești copii sunt incluși printer copiii din școlile noastre, astfel că obiectivul nostru a fost atins, acela de incluziune a copiilor noștri în comunitate”, a declarat Cătălina Elena Amarandei, directorul Centrului Școlar de Educație Inclusivă “Elisabeta Polihroniade” Vaslui.
Echipa Centrului „Elisabeta Polihroniade” a participat, în aceste zile, la Băile Olănești, la Campionatul Național Școlar de Șah. Competiția este organizată de ACS „Elisabeta Polihroniade”, Ministerului Educației Naționale și Federației Române de Șah.
“Suntem invitați speciali la competiția de la Băile Olănești. Am avut rezultate foarte bune anul trecut, atât la echipe, cât și la individual. Ne așteptăm ca în acest an să facem o figură și mai frumoasă”, ne-a declarat profesoara Doinița Grigore, responsabilă cu organizarea competiției.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Sporting Juniorul a câștigat meciul cu Covid: Toate rezultatele sunt negative!

Sporting Juniorul Vaslui anunță că toți jucătorii și întreg staff-ul au trecut cu bine peste …

Șase cluburi sportive primesc finanțări nerambursabile de la CJ Vaslui

Șase entități sportive primesc în acest an finanțări nerambursabile de la Consiliul Județean (CJ) Vaslui. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *