joi , 22 octombrie 2020, 02:02
Home / Sport / Gemenii de la Vaslui

Gemenii de la Vaslui


HC Vaslui se află în plină vacanță, însă conducerea tehnică și administrativă încearcă să acopere golurile de la echipă, după plecările jucătorilor Călin Hagiu, Andrei Popescu, Vlad Vlăduț, Mihai Bușecan, Gabriel Cotinghiu, Mihai Sandu și Didi Hrimiuc.
Cele mai mari șanse ca din toamnă să îmbrace tricoul Vasluiului le au jucătorii Darius Dragon, Silvian Amihăesei, Alexandru și Răzvan Farcaș. Tratativele sunt avansate, urmând ca în cel mai scurt timp să fie prezentați oficial.
Produs al handbalului din Sânicolau Mare, Darius Dragon are 20 de ani, joacă pe postul de extremă dreapta și este legitimat la vicecampioana CSM București. Sezonul trecut, tânărul jucător a evoluat sub formă de împrumut la AHC Adrian Petrea Reșița.
Plusul de experiență la mijlocul terenului va fi adus de Silvian Amihăesei, în vârstă de 27 de ani. Centrul a mai evoluat pentru Bucovina Suceava, CSM Călărași și CSM Oradea.
Însă, HC Vaslui va fi unică în Liga Zimbrilor, prin cele două perechi de gemeni. După frații Bujor, sub comanda lui Sandu Iacob și Alexandru Acsinte vor mai fi aduși frații Farcaș. La juniori, Alexandru și Răzvan au evoluat pentru echipele CSS Bacău și ROM CRI Brașov, cu ultima câștigând două titluri naționale la juniori I.
La seniori, cei doi frați au evoluat în Liga Națională pentru SCM ROM CRI Brașov, după care s-au transferat la CSM Oradea, unde au evoluat cinci ani. În sezonul 2015/2016, Alexandru și Răzvan au evoluat în Liga Națională pentru CSM Ploiești. În ultimul sezon, cei doi gemeni au ajutat Baia Mare să revină în prima ligă. Răzvan joacă pe postul de pivot, în timp ce Alexandru este un jucător polivalent, care poate ajuta echipa în ofensivă.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Sporting Juniorul a câștigat meciul cu Covid: Toate rezultatele sunt negative!

Sporting Juniorul Vaslui anunță că toți jucătorii și întreg staff-ul au trecut cu bine peste …

Șase cluburi sportive primesc finanțări nerambursabile de la CJ Vaslui

Șase entități sportive primesc în acest an finanțări nerambursabile de la Consiliul Județean (CJ) Vaslui. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *